Skrzynecka zamiast pilnowac swojej małej dzidzi, która się niedawno urodziła, zaczyna się lansowac i zawitała aż do wielkiego miasta Piotrkowa.
A to znasz:
?
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" księga III (o ile się nie mylę)
A historie rodzinnych stron dobrze znać...
Coś Skrzynecka niekorzystnie wygląda ... twarz zmęczona postarzała .... na ramionach jakby cellulit i skóra postarała ...
Czyżby gwiazda traciła blask?!
Wybaczcie mą szczerość, ale czy nie zauważyliście że na każdy temat znajdą sie głupie komentarze takie jak Wasze? Przecież to normalne, że każdy człowiek się starzeje. A tu teksty, że niekorzystnie wygląda, stare pudło... Nic co ludzkie nie jest mi obce... A Wam?
No powiem tak Pani Skrzynecka żyć z czegoś musi. To teraz zajęła się zarabianiem na bazarach, centrach handlowych. Szczeble kariery są zawsze takie same. Najpierw TV potem bazar. Potem będą wesela, Imprezy integracyjne. Nudna jest i tyle. Dobrze dla niej że mamy tak wspierane przez lokalne portale a opłacane przez to centrum "centrum kultury" sorki " centrum hautury" w Piotrkowie. Taka papka dla targetu docelowego tego centrum jak i portali.
Też mnie to drażni.
Niektórym niesłusznie wydaje się, że zza monitorka można każdego skrytykować, o czym pisałam już wcześniej.
Że -na-da - widzę, że znane Ci są kulisy sławy ale zasady polskiej ortografii nie bardzo.Pisze się chałtura nie hautura. Idź do szkoły a potem krytykuj innych,socjologu domorosły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!