Normalnie bohater. Trzeba tego kolesia na ołtarze wynieść! Do paki i na 48h albo dłużej za napaść na policjanta.
A ile placą tym etatowym protestującym? Chociaż w obecnej sytuacji to szczyt głupoty i skrajna nieodpowiedzialność narażać siebie i swoich najbliższych
Covid i piss to dwie zarazy. Skoro ludzie wychodzą na ulicę podczas tej pandemii to uznali, że zaraza piss jest gorsza od covid tym bardziej, że trwa już co najmniej 5 lat.
Ludzie uświadomcie sobie, że w demokratycznym wolnym państwie policjant nie ma prawa nikogo legitymować bez powodu a tym bardziej używać siły. Idziesz lub stoisz na ulicy to policjant może ci najwyżej powiedzieć dzień dobry. Brońmy swoich praw i niepozwolony zrobić z tego kraju dyktatury.
Jezeli powołują sie na konstytucje bo w niej zapisano wolnośc zgromadzeń i wyrazanie swoich poglądów to ta sama konstytucja chroni zycie i zabrania aborcji .KONSTYTUCJA!!!!!!!!!!!
czy jest cos bardziej za losnego niż facet ktory chodzi na jakies marsze kobiet i ich aborcje...przesada
I bardzo dobrze. Na poprzednim proteście stałam akurat w korku, który utworzyły osoby na rondzie. Ja niczemu winna osoba stałam 50 minut. Zmarznięta, glodna zmeczona po pracy. A tu takie rzeczy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!