Ten szczepieniobus to taki swoisty latający holender. Bodajże tuskobus był pierwszy.
<W nauce czasami zdarza się, że brak obserwacji pewnego spodziewanego efektu ma doniosłe znaczenie. Tak jest w przypadku galaktyki NGC1052-DF2. Niedawne badania tego obiektu sugerują, że może ona nie zawierać tzw. ciemnej materii, która była powszechnie uważana za główny składnik wszystkich galaktyk.>
A jak to wygląda w nauce nad WIRUSAMI? Na pewno tak samo.
To mi wielka łaska zaparkują dokładnie obok istniejącego punktu szczepień i nie pomyśleli o starszych osobach co nie mogą sami dojechać wiec próżny przyjazd tego busa
Johnson ważność tylko na jeden rok..jak przyjmowałam nikt mnie o tym nie poinformował..pytanie czy ktoś chce się szczepić do końca nie wiadomo czym tylko na rok.Osobiście nie powtórzyłabym tej szczepionki ponoć miała to być nowa generacja szczepionek i raz miało wystarczyć...po wydruku kodu szczepienia z portalu pacjenta ważność na rok..taka to innowacyjność.
a ja niechce jedno dawkowej , ja chce 666 dawkową i innej nie wezmę więc do roboty pseudonaukofcy
A czy odpowiednie lodówki będą na szczepionki przecież jakąś temp. Musi byc
Dzisiaj 324 nowe zakażenia koronawirusem,czekamy na obowiązek szczepień!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!