Z takimi dziennymi wynikami,za tydzień w sobotę mamy obowiązkową kwarantanne
tz tylko do najbliszego sklepu po spożywkę
39404 testów w ci za ciągu doby? A cała Polska coś ok. 70 tys. Tam już chyba nikt nie wie jakie dane są poprawne.
Ja jestem po przechorowaniu. Jak złapiecie koronawirusa, a złapiecie na pewno prędzej czy później, leczy się to paracetamolem i aspiryną. Tak aspiryną ! Ja po wzięciu aspiryny po 4 dniach miałem po objawach, a po pierwszej dawce jakby mi ktoś odkręcił śrubę, która mnie zgniatała.
Testy dają raz wynik pozytywny a następnego dnia negatywny. Ja tak miałem. Burdel na całego jest.
Sanepid nie wie czy mogę pracować jak mi wyszedł drugi negatywny, ZUS też nie wie czy mam 100 % pensji.
A wojewoda rozdaje maseczki które są jednorazowe i po 30 min trzeba ją zmienić bo udusimy się własnym oddechem 😃
Do Zbigniewa nic się nie martw w razie w już Ci kwarantannę wlicza
Oj ludzie ludzie, przeciez nikt nikomu nie pomoże gadaniem. Zastanówcie się czy Ty ja inni nie pamiętają że trzeba umrzeć. Niestety tak czy inaczej każdy umrze trzeba się z Tym pogodzić. Bez paniki. Każdego to czeka.
Dodatek jednorazowy dla nauczyciela 500 pln. Dla policjantów prewencji stały dodatek 500 pln. Zobacz obywatelu co jest priorytetem dla Dziada z Żoliborza.
Zamiast nauczycielom, te 500 złoty powinni dostać rodzice, nauczyciele mają służbowe komputery, to po co im jeszcze kasę dawać na coś co mają??? A skąd taka wielodzietna rodzina ma tyle komputerów wziąć ile jest dzieci? I mieszkania komunalne powinny być dostosowane do liczby dzieci, bo jak każde ma naukę zdalną, to w jednym pokoju siedzieć nie mągą razem przecież!!!
na wynik, a wymaz miałam w poniedziałek 02.11!!! Czy u Was też tak długo to trwa?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!