Jestem z Was dumny i życzę Wam samych sukcesów na poziomie sportowym jak na i prywatnym.
Gratulacje dla zawodników i Trenerów. dobrze,że istnieją ludzie którzy chcą i potrafią rozbudzać w dzieciakach pasje.brawo
Gratulacje dla Zawodników i Trenerów.to cieszy,że są ludzie którzy potraf?ą i chcą rozwijać w dzieciakach pasje.brawo
Brawo Krystian, ja przy takiej blondi nie umiałbym się skupić na grze i jeszcze wyniki robić, graty
Gratulacje dla wszystkich 3ech drużyn! Mnie zastanawia od lat dlaczego były zapaśnik uczy dzieciaki grać w ręczną w takim handballowym mieście jak Piotrków. Trzeba przyznać że ma niezłe wyniki, pytanie czy nie byłyby lepsze gdyby prowadził ich ktoś kto szczypiorniaka poznał na własnej skórze jak np Kamil. Wyobraźcie sobie odwrotna sytuację, że były szczypiornista prowadzi grupy młodzieżowe zapaśników i to w Pkowie, gdzie również to ich miasto?! Absurd
Brawo dla chłopców oraz trenerów.
Dobra organizacja, zaangażowanie i pasja - efekty widać.
Oby tak dalej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!