a co to ma znaczyć ten napis New ? Ciezko napisać Nowy? W polsce jestescie czy na wyspach? I obrus wyprasujcie bo nie wypada przy pogniecionym siadać.
A do kiera z Piotrkowianina karma wróciła. Berło prosiłem nie wynosi się niczego z szatni.
Na pochybel czarnym i czrwonym.
Pozdrawiam.
Mam nadzieję ,że to początek transferów,bo to nie są zawodniczki z wyższej półki i na to 5-te miejsce może nie wystarczyć.
Z tymi transferami szału nie ma jeżeli to co podano to wszystko. Szykuje się znów gra o miejsca 4/5.
A kto sam mówił o medalach i rozbudzał nadzieję na sukces którego nie ma - prezes którego nie było stać na oficjalne pożegnanie zawodniczek po ostatnim meczu sezonu a nie na fb.Hipokryzja i dwulicowość.Kulturę ma się nabytą i wrodzoną a w tym przypadku wyszło prostactwo.
A stół przykryty ceratą jak w latach 90tych. Nie przystoi to w 21 wieku w klubie z nahwyższej klasy rozgrywkowej.
Ciekawe na jak długo podpisała kontrakt? Z tego co słyszałem Oliwia to perełka i oby jak najdłużej murowała naszą bramkę. Swoją drogą szykuje się mieszanka rutyny i doświadczenia z młodością - jak trener dobrze to poukłada to jest szansa na dobry wynik (przynajmniej tak to wygląda w teorii). Trzymam kciuki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!