metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)25.05.2013 09:12

Tylko kasa i kasa!

00

michael ~michael (Gość)25.05.2013 10:00

i bardzo dobrze! koniec gowniarstwa na pierdzikolkach!
maja grac w pikle i jezdzic na rowerach a nie motocyklach, co z tego ze maly silnik? gnoj we lbie i katowanie skuterow pod blokami, jak mnie to irytuje.
bedzie jakas bariera dla tych malolatow bo co to jest? quad na komunie, motor ja urodziny? maja za duzo w dupach i tyle.

01

no.! ~no.! (Gość)25.05.2013 10:03

"michael" napisał(a):

hmmm, a może tak mówisz bo sam nie masz ?
Jak nie wiesz jak to jest z skuterami i moto w ptb to się nei odzywaj !

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.05.2013 10:22

"michael" napisał(a):
maja za duzo w dupach i tyle.

A dzięki komu?!Pewnie byłeś grzecznym dzieciaczkem na hulajnodze :)))

00

sklave sklaveranga25.05.2013 10:54

To Unijna dyrektywa???
Kiedyś bracia sowieccy dziś Unia decyduje za nas.
Znaczy się pokojowo zamieniliśmy okupanta.
Tusk przyspiesza.
Rząd Tuska przyjął Ustawę o ochronie miejsc pracy przed likwidacją, która pozwoli pracodawcy obciąć etat i zmniejszyć wynagrodzenie o połowę a czas pracy pozostawić bez zmian. Ta ustawa ma za zadanie dbać o interesy kapitału zagranicznego. Powstanie nowa grupa pracowników, półbezrobotni....
No i czeka nas rewolucja w służbie zdrowia.
Koniec z kolejkami do lekarzy specjalistów?
....
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

michael ~michael (Gość)25.05.2013 11:14

aresiku, ja swoje dziecinstwo spedzilem na rowerze albo grajac w pilke, ewentualnie siedzac na bugaju, a jak chcialem cos kupic to musialem zarobic na to roznoszeniem ulotek
ekstremalnie irytuje mnie to wspolczesne bezstresowe gowniarstwo. w szkole nic nie robia a pozniej im odpierdziela, zacofane barany. na palcach u jednej reki moglbym policzyc normalne dzieciaki z ktorych cokolwiek moze wyrosnac.

01

D&D ~D&D (Gość)25.05.2013 13:27

"michael" napisał(a):
aresiku, ja swoje dziecinstwo spedzilem na rowerze albo grajac w pilke, ewentualnie siedzac na bugaju, a jak chcialem cos kupic to musialem zarobic na to roznoszeniem ulotek
ekstremalnie irytuje mnie to wspolczesne bezstresowe gowniarstwo. w szkole nic nie robia a pozniej im odpierdziela, zacofane barany. na palcach u jednej reki moglbym policzyc normalne dzieciaki z ktorych cokolwiek moze wyrosnac.

No ty to masz szkołę! Widać, zdanie zaczynamy od małej litery, po kropce też wielka nie obowiązuje. Szacun! Jaśnie pan to szkołę skończył, ale chyba tylko podstawówkę!
A co do samego tematu to podniesienie wieku może być dobrym pomysłem, ale uważam także, że jeśli ktoś ma skończone 18 to już nie powinien tego robić. To samo się tyczy wyższych uprawnień, jeśli ktoś ma kat B to nie powinien robić AM. Jednym słowem wyciąganie kasy z kieszeni. Odbije się to tylko na sprzedaży skuterów, quadów itp. Ja sam mam "motór" i nie zamierzam żadnego prawka robić. Znam doskonale przepisy - posiadam kat b i auto.

00

zzz ~zzz (Gość)25.05.2013 13:48

kolejny pomysł an wyciaganie kasy. a pytanie czy karty wydane do tej pory zostały uniewaznione ??

00

janusz ~janusz (Gość)25.05.2013 14:05

do michael - dobrze powiedziane...bezstresowe wychowanie do tego dochodzi wmawianie ludziom tolerancji na rozne tematy strach pomyslec co bedzie za kilka lat

00

kab ~kab (Gość)25.05.2013 15:45

Witam, A czy przepisy zmieniły sie dla osob ktore maja 18 lat??? Dawniej mogły jezdzić bez uprawnien tylko na dowod osobisty a dzis po zmianie przepisów??

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat