za mało, lepszy pomysł z imadłem, ogólnie uważam że konsekwentne kary cielesne to podstawa egzekwowania prawa. Kara śmierci czy trwały uszczerbek na zdrowiu i motoryce skazanego dał by nauczkę kolejnym. A tak to dostanie mandat 100zł, gdzie pójdzie do odróbki i tyle.
Zrobić ich foty i opublikować na ePiotrkow. Na rynku ustawiono pręgierz. Po co, jak stoi nieczynny. Ale ponieważ teraz jest epoka Internetu więc taki publiczny pręgierz w postaci publikacji fotek z możliwością ich komentarza byłby najlepszą karą. Wywiesić tak na tydzień czasu z opisem, za co. I to byłoby najlepsze.
Gnoje z podstawówki, ewentualnie gimnazjum. Co się dzieje z tymi dziećmi? :-/
Ależ Panowie! No co wy? Hola, hola! Nie rozpędzajcie się zbytnio! A prawa człowieka i obywatela? A Amnesty International? A Bruksela?
Nie wolno tak głosi prawo. Żyjemy w czasach gdzie debilizm osiąga apogeum. Debilizacja społeczeństwa, a szczególnie młodzieży to już sam zenit. Głupota kopuluje z głupotą i rodzą się debile. Dla mnie takich winno się karać w sposób następujący i nie przesadzam ale chyba tylko komora gazowa była by najlepszą metodą kary. Po co kiedyś mają się w społeczeństwie pojawić geny degeneratów ?
Brak zajęcia, bezstresowe wychowanie, brak kar, brak rozróżniania między dobrem, a złem. Brak obowiązków poza drapaniem się po d...e i dłubania w nosie lub kopulacją w Toi Toi-ach tj. tarcie, tarzanie się w gó...e i oparach smrodu.
Strzelanie bez gum w debilne łby. Pokolenie neo, ułomne intelektualnie, ograniczone sprawnie i ruchowo.
Jeżeli ktoś nie oglądał komedii "Idiokracja" to niech sobie ją obejrzy. Widać, że 2500 rok przyszedł szybciej niż można było tego oczekiwać.
Kolejna odpowiedź na Twoje pytanie to fakt, że zorganizowana grupa przestępcza, czyli (nie)rząd dał społeczeństwu prawo dostępu do edukacji dla mas. Dał prawo do łamania prawa w imię praw, ponieważ debilna młodzież nie musi się uczyć. Obecnie kupuje sobie dyplomy na pseudo szkółkach niedzielnych co powinno być karane. Jeżeli ktoś kupi dyplom na targu to beknie za to ale jak kupuje go w szkółkach prywatnych i innych burdelikach to jest to ok. To ściema mająca na celu ubydlenie narodu bo głupimi łatwiej jest rządzić. Głupi nie ma wyższych potrzeb poza prokreacją, jedzeniem i robienie nawozu pod siebie. Głupi nie pyta i jest łatwy w sterowaniu oraz zastąpieniu.
Osoba myśląca to drzazga pod paznokciem.
To tyle :)
A nic, proszę pana. Ulica je wychowuje. I Dom Kultury Focus Moll. I kadra z Protectora jeszcze, bo bym zapomniała.
Hm, a narzekali tutaj, że niejaki Włostowic ostro pisze.
Uczniowie prześcignęli mistrza.
Poza tym, klecie, sekunduję każdemu Twemu zdaniu, każdemu słowu.
Luca, zabieraj wiadereczko, nie zapomnij o szpadelku i zmykaj do piaskownicy, skoro masz takie zdanie:
"klet szkoda mi cię... co ty za bzdury wypisujesz".
Major Koniecpolski
Ja nie byłem uczniem Włostowica. On miał swój styl pisania i spojrzenie na świat, więc nie łącz mnie z nim i nie porównuj to zupełnie odmienne osoby i charaktery.
Ja mam swoje doświadczenia i spojrzenie na otaczający nas świat. Może to spojrzenie jest podobne do Włostowica spojrzenia ale tego to już w 100% nie wiem. Nie szukam mistrzów.
No cóż mnie też jest przykro, że Tobie jest przykro ale nie martw się o mnie. Ja wiem, że mam rację, a Tobie się tylko zdaje, że ją masz. Mnie nauczono i sam się nauczyłem, że cudze i wspólne się szanuje, a Ty jak wnioskuję z wypowiedzi wobec mnie nie szanujesz własności wspólnej i cudzej. Popierasz wandalizm i inne degeneracje społeczne i intelektualne. Skoro według Ciebie niszczenie wspólnego dobra, które powstało za pieniądze podatników to masz chyba niespełna pod sufitem.
Liczę, że kiedyś przyjdzie czas gdy ten sufit spadnie Ci na podłogę i aż zahuczy w rondelku tak głośno, że zrozumiesz o czym piszę i czym jest zdrowe myślenie.
Jestem za tym by bydło karać skutecznie i ostro. Nie popieram marnotrawienia moich podatków na g.wniarzy, którzy myślą, że tatuś i mamusia zawsze im d... uratują. Tych dwóch smarków powinno beknąć za to surową karą. Nauczką na całe życie. Kara powinna pozbawić ich raz na zawsze dostępu do wszystkich dóbr społecznych i majątkowych . Najpierw niech myślą, a dopiero później niech niszczą jak muszą.
Skoro musieli się wyżyć kopami to przecież jeden drugiemu mógł w mordę kopnąć dla relaksu.
PS: Luca jak cytujesz coś to cytuj poprawnie i tak jak należy bo teraz to wychodzi Ci bałagan.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!