Młodzi zwłaszcza ci którzy wiążą swoją przyszłość ze stolicą mogą liczyć na wsparcie ze strony Centrum Kreatywności jakie powstaje na warszawskiej Pradze, przy Targowej 56 w zabytkowej rewitalizowanej kamienicy znajdą się przestrzenie kreatywnej współpracy, biura, doradztwo, sale konferencyjne.
Wiesz, Al, wszystko dobrze, dopóki jest dobrze.
Masz dzieci?
Urodziło Ci się dziecko uszkodzone i niezdolne do samodzielnej egzystencji?
Sparta, czy samodzielne spuszczenie w klozecie?
Jak widać, socjalizm nadal dzielnie walczy z problemami niewystępującymi w innych ustrojach. Może w końcu zacząć likwidować przyczynę a nie skutek?
Stażowe 850 zł po stażu 3 miesiące zatrudnienia a później dowodzenia i co po takim stażu ? - Nic! mając 24-30 lat człowiek chce sobie jakoś życie ułożyć rodzinę planować i godnie żyć a za 850 zł raczej jest to niemożliwe.
Rodacy idźcie pod palac prezydencki pan Brobnek spełnia dzis wszystkie obietnice i będzie jak w raju i tylko mam prosbe byscie w jego obietnice nie wierzyli bo zadnej nie dotrzyma jak PO przez dwie kadencje
to są ochłapy by mydlić oczy młodym - niskie podatki się liczą a nie urzymywanie PUPów
Jak ma byc w kraju dobrze jak tu cenzura na tym portalu jak ze stanu wojennego gdzie jest mój komentaż,nie wstyd wam ? to taka jest demokracja i wolnośc według Prezydenta gdzie prawde sie ukrywa a posługóje klamstwami .Ja z rodzina na takic ludzi nie głosuje
Bronek - Szogun działa . Ciekawy jestem co jeszcze wymyślą żeby tylko na niego głosować.
Wyborcza kiełbasa 100 mln powala! No tylko że na stażu pracuje się za 840 zł przez calusieńki miesiąc i nierzadko po 10 godzin. Znaczy można na rzadko ze//sr//ać się od tej dobroci.
Więcej na: http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!