A co do covida mają fajerwerki?? Mam dom prywatne podwórko jak wyjdę i o 24 strzele aby uczcic nowy rok to odrazu mam pozytywny wynik na covid ?? Co ma jedno do drugiego
Bezprawia ciąg dalszy i do tego nie ma szans na skazanie kogokolwiek z powodu przemieszczania w tej dacie no chyba, że naiwny przyjmie mandat.
Tak samo powinni zrobić porządek z godzinami dla seniorów. Skoro maja wytyczone godziny aby uniknąć kontaktu z młodymi to przed 8.00 i po 10.00 nie powinni mieć możliwości wchodzenia do sklepu. co niby daja te godziny skoro i tak chodzą kiedy chcą do sklepów.
Nie wiem czy szanowni moderatorzy portalu będą w stanie przetrawić potoczysty, zamaszysty i nieograniczony ciąg wulgaryzmów i niewybrednych epitetów próbujących skomentować treść powyższego artykułu, dlatego wstawię jedynie 2 nagie znicze: [*] [*]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!