metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_ptb ~gość_ptb (Gość)28.12.2020 10:16

A co do covida mają fajerwerki?? Mam dom prywatne podwórko jak wyjdę i o 24 strzele aby uczcic nowy rok to odrazu mam pozytywny wynik na covid ?? Co ma jedno do drugiego

172

Benny ~Benny (Gość)28.12.2020 11:53

Bezprawia ciąg dalszy i do tego nie ma szans na skazanie kogokolwiek z powodu przemieszczania w tej dacie no chyba, że naiwny przyjmie mandat.

101

rio ~rio (Gość)28.12.2020 10:27

Tak samo powinni zrobić porządek z godzinami dla seniorów. Skoro maja wytyczone godziny aby uniknąć kontaktu z młodymi to przed 8.00 i po 10.00 nie powinni mieć możliwości wchodzenia do sklepu. co niby daja te godziny skoro i tak chodzą kiedy chcą do sklepów.

73

epe ~epe (Gość)28.12.2020 10:05

Nie wiem czy szanowni moderatorzy portalu będą w stanie przetrawić potoczysty, zamaszysty i nieograniczony ciąg wulgaryzmów i niewybrednych epitetów próbujących skomentować treść powyższego artykułu, dlatego wstawię jedynie 2 nagie znicze: [*] [*]

131

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat