Nie wiem czy szanowni moderatorzy portalu będą w stanie przetrawić potoczysty, zamaszysty i nieograniczony ciąg wulgaryzmów i niewybrednych epitetów próbujących skomentować treść powyższego artykułu, dlatego wstawię jedynie 2 nagie znicze: [*] [*]
Tak samo powinni zrobić porządek z godzinami dla seniorów. Skoro maja wytyczone godziny aby uniknąć kontaktu z młodymi to przed 8.00 i po 10.00 nie powinni mieć możliwości wchodzenia do sklepu. co niby daja te godziny skoro i tak chodzą kiedy chcą do sklepów.
Bezprawia ciąg dalszy i do tego nie ma szans na skazanie kogokolwiek z powodu przemieszczania w tej dacie no chyba, że naiwny przyjmie mandat.
A co do covida mają fajerwerki?? Mam dom prywatne podwórko jak wyjdę i o 24 strzele aby uczcic nowy rok to odrazu mam pozytywny wynik na covid ?? Co ma jedno do drugiego
Moga mnie pocalowac w cztery litery,straszenie juz dawno nie dziala
Tyle tylko ,że rozporządzenie jest niezgodne z konstytucją bo na tej podstawie nic nie mogą zakazać i nakazać o czym zapomniał dodać ten rzecznik
Odprawiam mszę pod wezwaniem DJ i będzie nabożeństwo od 19 do 4 rano zapraszam
"Minister Zdrowia - godzina policyjna. Premier - nie godzina policyjna, ale prośba. Szef Kancelarii - nie godzina i nie prośba, ale wymóg" - napisał na Twitterze Marek Belka.
I jak można im zaufać w kwestii szczepień.
Fajerwerki już kupiłem wcześniej za nim wprowadzili kolejne obostrzenia i w domu ich odpalał nie będę panie rzeczniku.
Nie słucham tego Pana Mullera , bo jak go widzę to natychmiast wyłączam telewizor.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!