Bardzo podoba mi się to, że Pan Michał Bąkiewicz namawia młodzież do uprawiania sportu. Lepsze to, niż karmienie jadem.
To policzek dla dyscyplin których zasługi dla Piotrkowa I województwa łódzkiego są tysiąckrotnie większe! Jak to się dzieje i dlaczego dyskryminuje się np. zapasy które dla Piotrkowa zrobiły tak wiele ale o klasie sportowej dla chłopców czy dziewcząt trenujących zapasy panuje żenująca cisza. I dlaczego siatkówka dziewcząt która nie ma żadnych dokonań jak również tradycji, otwiera klasy sportowe w Piotrkowie, w Moszczenicy a nie np. tenis,zapasy, badminton,pływanie czy l.a.? Odpowiedz sama się nasuwa ale może ktoś kompetentny z UM spróbuje uswiadomić nieuświadomionych?
No pewnie! . Mnie się też bardziej podoba to "namawianie" od aspiracji politycznych tegoż siatkarza, z Piotrkowa pochodzącego, który jak wieść gminna niesie zaszczepił się siatkówka od cenionego nauczyciela -wuefisty imć Antoniego Szczepkowskiego/ chwała mu!!! / :)
lans przedwyborczy. już nigdy Bąkiewicz nie będzie mi się kojarzył tylko ze sportem, ale również z sld. szkoda ale sam gość sprzedał się.
Tu nawet nie chodzi o orientacje polityczną ale o to co facet na poziomie owego Bakiewicza wniesie do polityki,gospodarki,itd,itp. Szukanie kasy i układów poprzez sport dla swoich korzyści jest znane od dawien dawna.Ale nigdy za wiele jak widać. .Komu i czemu to ma służyć? Mam takie przekonanie , ze pan siatkarz jest marionetka w rączkach takich którzy nigdy w zyciu nie zrobili przewrotu ani do przodu ani do tyłu a z wf byli zwalniani notorycznie. Ze sportowym pozdrowieniem:)
Szopka i tyle w tym temacie ! To cały Piotrków Trybunalski !Dyscypliny które dla Piotrkowa zrobiły maksymalnie duzo sa niczym a tworzy sie grupy "biernych ale wiernych" w dyscyplinach gdzie wynik sportowy, poziom, nie ma żadnego znaczenia. Show must go on!!!
Moje pytanie jest proste jak budowa przysłowiowego cepa ! Kto w UM Piotrkowa Trybunalskiego jest odpowiedzialny za sport a dokładniej za sport dzieci i młodzieży / klasy sportowe itp/ !!!!???????Na pewno nazwisko /nazwiska/ tych osób nie są objęte tajemnicą państwową !!!
Świetny pomysł, gratulacje dla Pani Skrzypczak ! :* Jest to świetny pomysł, szkoda ze nie byl wprowadzony jak ja przyszłam do tej szkoły ;) Serdecznie polecam to Gimnazjum i jego grono pedagogiczne, gdy wybierałam tą szkołę wiele osób mi odmawiało, ale dziś wiem ze idąc tam podjęłam dobrą decyzję ;) Pani Kasia jest świetną nauczycielką i pedagogiem, wiele mi pomogła i doradziła podeszła do mnie w sposób przyjacielki (jak dobra koleżanka). POZDRAWIA ulubiona uczennica Pani J.Kowalskiej z 3c roku szkolnego 2012~2013 :*
Świetny pomysł, gratulacje dla Pani Skrzypczak ! :* Jest to świetny pomysł, szkoda ze nie byl wprowadzony jak ja przyszłam do tej szkoły ;) Serdecznie polecam to Gimnazjum i jego grono pedagogiczne, gdy wybierałam tą szkołę wiele osób mi odmawiało, ale dziś wiem ze idąc tam podjęłam dobrą decyzję ;) Pani Kasia jest świetną nauczycielką i pedagogiem, wiele mi pomogła i doradziła podeszła do mnie w sposób przyjacielki (jak dobra koleżanka). POZDRAWIA ulubiona uczennica Pani J.Kowalskiej z 3c roku szkolnego 2012~2013 :*
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!