Rzecz w czym innym: wszak więcej splendoru przysparza przyjmującemu gościć koronowane głowy, niźli zwyczajne... :D
Cholercia... albo mnie wzrok myli, albo w rogu komnaty prezydenckiej klocka ktoś postawił... :D
Ale do fryzjera chyba zdejmuje? ;)
Eee tam. Kosiarkę na cele przeznaczyła. Tam, gdzie będzie ona najbardziej potrzebna.
U mnie jest, U MNIE JEST BARDZO POTRZEBNA!!! Najpotrzebniejsza. DO MNIE, DO MNIE Z KOSIARKĄ!!!
Chuda cholernie jak patyk. Dla mnie esencją kobiecości jest Jadwiga.
Widać że uroda może iść w parze z mądrością i świetnym dowcipem.
No to kiedy prezydent ogłasza grupowe strzyżenie w magistracie.
Widocznie miss odwiedziła Kosów i tam widziała jak mieszkańcy w rowie się kładą a sołtys jedzie traktorem i kosiarką rotacyjna wszystkich strzyże na jedno kopyto.
sklave
hahaha.. dostała kosiarkę za darmo i przekazała ją na cele charytatywne :D no padłam po prostu na kolana nad jej dobroczynnością
Sponsorzy nie zawsze się zastanawiają nad stosownością darowanych prezentów. Może wyszli z założenia, że skoro to ma cztery kółka i do tego nazywa się Honda, to już wywołają entuzjazm?
Mogła iść z tym sprzętem do domu dziecka i pobawić się z dziećmi w "kosi-kosi-łapki"... ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!