przestańcie betonować powierzchnie....przestańcie budować magazyny na ziemiach II, III i IV klasy które bardzo dobrze rodzą i dają plon.... przestańcie niszczyć ziemię....
zobaczycie niedługo zapłaczecie jak ceny pójdą w górę....żywności, pasz dobrej jakości zaczyna brakować...
sam jestem rolnikiem i kupić dobrej jakości paszę to ostatnio jest cud....a ceny wywindowane
Dziesiątki lat zaniedbań, brak planu gospodarowania wody, a minister apeluje o oszczędzanie wody?
ja wiem że ogrodnictwo i nowalijki to biznes i z tego ludzie żyją, ale każda jedna komórka burzowa zostaje "zestrzelona" jak nie w piaskach, jarostach to w kosowie. tylko pojawia sie ciemna chmura już walą. oni sobie uprawy nawodnią deszczowniami ale reszta rolników w około cierpi z braku wody.
czy żyjemy w tych czasach które Jezus nazywał bóle porodowe, początek przed nadejściem wielkiego ucisku i fałszywego mesjasza czyli antychrysta??
Idzie burza....obaczymy czy przyjdzie nad Piotrków:
https://antistorm.eu/
przestańcie strzelać w niebo w Majkowie czy w Piaskach to będzie deszcz, a jak ciągle są huki żeby rozbić chmury to deszczu nie będzie,
nadchodzi chmura i za chwilę jest po chmurze bo walą w powietrze jak z dział podczas II wojny
kiedy Minister zacznie rozliczać za takie działania, za manipulowanie pogodą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!