uważam , że Po i PSL nic nie zrobili w rządzie i nic nie zrobią w Piotrkowie Tryb. Szkoda na nich głosować. Oddajcie glos na SLD.
Zorganizowali stypę, a nie konwencję wyborczą? Tak pomyślałem czytając tę informację i gapiąc się na zamieszczone zdjęcia. Bo impreza, na której nie ma głównego bohatera tak właśnie się nazywa. Bohater w końcu się odnalazł (dosłownie w końcu, bo dopiero na ósmym zdjęciu), ale i tak trudno pozbyć się wrażenia, że faktycznie mamy do czynienia ze stypą. Polityczna mowa–trawa i nadęta impreza w sytuacji, kiedy wszyscy już wystarczająco wiele razy mogli napatrzeć się na nieudolność i pazerność działaczy PO oraz PSL – i to zarówno na szczeblu krajowym, wojewódzkim, jak i powiatowym – przypomina układanie trupa w szafie albo operetkową szmirę. Wy naprawdę liczycie na to, że głupi naród kupi wszystko i kolejny raz da się nabrać na waszą wyborczą kiszkę? Z takim ministrem? Z takim kandydatem?
pan Pencina znowu marnuje publiczne pieniądze startując w wyborach.niech pokaże co jest wart i sam zasponsoruje kampanie za swoje pieniądze , wystarczy przejrzeć oświadczenie majatkowe,kilkadziesiąt tysięcy to dla takiego bogacza pikuś ale on woli wydawać publiczne pieniądze.nigdy taka osoba nic nie zmieni w polityce bo kracze tak jak reszta że o skąpstwie polityków nie wspomnę.kto ma firmę usługową ten wie jak to jest mieć klienta ze świata polityki ...
jak się nazywa firma pana Penciny ?? szukam pracy może on przymie mnie z otwartymi ramionami ??chciałbym zarabiać średnią krajowa mam nadzieje ze to nie będzie problemem ??
Moim zadaniem p. Pencina jest najlepszym kandydatem na prezydenta naszego miasta bo może być lepszym włodarzem miasta niż jego poprzednicy.
Panie Tomaszu - Pan jest zwykłym zdrajcą!!! żenada - za to co Pan zrobił może Pan pomarzyć o byciu Radnym.
koledzy z pewnej partii się śmieją że wybory wygra ten kandydat który powiesi na swoim płocie transparent wyborczy :lol: kto zgadnie gdzie jest haczyk ?? :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!