"Zastanawiam się dlaczego pozostałe zdjęcia są odpowiednio wykadrowane, a to nie? Czyżby ktoś zrobił to celowo? - pyta słuchacz, który zainteresował nas tym tematem."
Pfff, poniosła fantazja STREFĘ FM.
skoro prawo nie pozwala to dobro społeczne wymaga przestrzegania prawa, a nie głupie tłumaczenia i akceptacja samowoli ...
może tak " jak kiedyś podano w informacji rzecznika prasowego " gałęzie bądź wiatr zerwą ową tablicę, gdyż metalowe tabliczki na krzyżach się kiedyś temu nie oparły....
Perliceusz do służby wraca. E-Piotrków, jak rozumiem, ma Mu w tym pomoc?
Nie wiadomo kto powiesił? Ja się domyślam - "prawdziwi Polacy, patrioci". Normalni Polacy powinni tą samowolkę usunąć.
No to tak samo jak kościół nie powinien mieć nic wspólnego z polityką a w jednej z parafii pod Piotrkowem, przed kościołem ustawiono banery z parą Prezydencką Smoleńska i ogromne napisy "PATRIOTYZM" "OJCZYZNA"... tak się składa, że nie każdemu się taka wystawa podoba...
a co to sa prawdziwi Polacy i normalni Polacy bo sformulowanie raczej durne
Jak się wystawa nie podoba, to nie patrzeć. Co masz na myśli pisząc, że Kościół ma nie mieć nic wspólnego z polityką?
Jakie to szczęście, że to nie było źle wykadrowanie zdjęcie z Jarosławem Kaczyńskim :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com
ludzie czy wy musicie na tym portalu zawsze szukać problemów gdzie ich nie ma ? byłem specjalnie na cmentarzu zobaczyć cóż tak strasznego tam powieszono . byłem i widziałem ,że nie tylko to zdjęcie jest źle wykadrowane co najmniej kilka jest takich zdjęć więc nie doszukujcie sie niewiadomo czego ktoś zrobił z tego co było dostępne i tyle chwała mu za to. w naszym mieście niby pisowski prezydent (nieprawda) niby pisowscy radni jest też klub gazety polskiej a nawet tablicy upamietiającej tą tragedie nie ma ... no to oddolnie ktoś to zrobił nie czekając na władze
. co mógł to zrobił
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!