Nieodpowiedzialny człowiek. Siejący nienawiść. Wykorzystuje wypadek w Smoleńsku do własnych politycznych celów. Wstyd.
Było do UE i NATO nie wchodzić przed tym przestrzegał św. A. Lepper i każde jego słowa się sprawdziło i kiedy je wypowiadał w sejmie wszyscy się śmiali od lewa do prawa a dziś macie swoją UE która rozpada się i pociągnie Polskę na dno za sobą jeśli tego szamba w porę nie opuścimy taka jest prawda . Zachód stracił rozum dobrobyt rozpusta i demoralizacja to zachodnie wartości w które ślepo wierzą. Zamykanie kościołów to droga na dno piekła i tą drogą Bruksela zmierza na zatracenie. O jakiej wolności minister mówi kiedy obce wojska są na naszej ziemi a niewolnicza praca za grosze dla zachodnich korporacji to sukces?. Sami oddaliśmy się w niewolę kolejny raz w historii kraju i nadal żadnych wniosków nasz rząd nie wyciągną ł . Zachód nie raz nas zdradził i wystawił do wiatru a my sami włazimy im w tyłek kiedy oni maja nas gdzieś . Od kiedy to Niemiec przyjacielem jest jak przez tysiąc lat nas grabił mordował a dziś co Merkel robi chce doprowadzić Polskę do ruiny
Gdyby Tusk nadal rządził mielibyśmy to samo w Polsce.Jakoś szczególnie nie jestem za Pis ale w tej sprawie mają u mnie 100% poparcie.
Wszyscy już chyba zapomnieli, że najwieksze i najkrwawsze zamachy czyli Londyn metro i Madryt odbyły sie bez zadnego napływu imigrantów - co wtedy mówił PIS ?? napływ pokrył sie poprostu z walka z ISIS. Jesli Polska włączyła by sie tak jak GB, Francja czy Niemcy w walke z ISIS wczesniej czy pożniej tu tez by sie ktoś zdetonował. Nawet w Rosji gdzie nie ma imigrantów pojawiaja się co raz częstsze zamachy terrorystyczne a to wszystko prez naloty na Syrie. Dziekuję do widzenia.
gdzie przebierańcy powiatowi -kombatanci którzy niemca przez okno widzieli a teraz wielcy wojownicy IIwojny swiatowej. Szlag mnie trafia jak widze jak hanbią mundur polski i udaja ze z okupantemwalczyli a teraz 75latmieli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!