metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.12.2018 09:22

No widzicie podziwiajcie towarzyszu zbudowaliśmy
A teraz czekamy na sugestie i pomysły bo nie wiemy co jak i za co

90

Marazm ~Marazm (Gość)14.12.2018 11:10

Po co mediateka skoro wszyscy młodzi ludzie już wyjechali z tego miasta? Albo do pracy albo na studia i już tutaj nie wrócą. Typowemu wyborcy ( 65+) pana prezydenta nie jest potrzebna mediateka bo w tym wieku się już nie ogarnia takich nowinek.

102

danek ~danek (Gość)14.12.2018 11:13

Ale przecież to jeszcze nie poświęcone , to jak tak można !! Widać że się nie cieszył to jest na tak ??

41

ziwz ~ziwz (Gość)14.12.2018 13:37

http://obrazki.ulub.pl/8wz/e5c030a535647cd611aedb4d/87425-fascynujacegif-obrazek-gif-200200pikseli.gif

40

gość ~gość (Gość)14.12.2018 15:00

Pan minister miał za co przyjechać do Naszego pięknego i prężnie rozwijającego się miasta? Bo ostatnio strasznie narzekał, że mu nie starcza do "pierwszego".

40

Gowin z Chojniakiem w hotelu Vestil Mercure ~Gowin z Chojniakiem w hotelu Vestil Mercure (Gość)14.12.2018 15:42

Porozumienie J. Gowina) – polska centroprawicowa partia polityczna o profilu konserwatywno-liberalnym i republikańskim oraz akcentach chrześcijańsko-demokratycznych, powstała 4 listopada 2017 z przekształcenia Polski Razem. Po południu widziano J.Gowina z K.Chojniakiem w *** hotelu Mercure w Piotrkowie Trybunalskim Vestil, u zbiegu ulic Narutowicza - A.K. Coś mi tu pachnie chęcią wstąpienia do tej parti pewnych lokalnych polityków z Razem dla Piotrkowa K.Chojniaka.

71

Daniel ~Daniel (Gość)14.12.2018 19:33

a mnie też zaprosi ?

20

trefl ~trefl (Gość)13.12.2018 19:02

Nieszczęścia chodzą parami.

233

typowy wyborca i tak nie zrozumie ~typowy wyborca i tak nie zrozumie (Gość)14.12.2018 11:12

Cieszę się że nie zostałem w tym mieście. Nikt z moich znajomych którzy tu zostali nie osiągnął nic więcej niż praca w magazynach, fabryce typu MBL lub Hearing. Nic więcej w tym mieście nie ma. Same urzędy i podstawowe sklepy które muszą być wszędzie. Miasto historyczne bo tylko historią może się chwalić. Szkoda. Kolejne lata długów na coś co nie przyniesie miastu zysku. Mediateki, fontanny , drogie murki zamiast stref ekonomicznych i wsparcia dla przedsiębiorców. Nigdy tu nie wrócę, bo nie ma tu dla mnie miejsca. Nie ma na prawdę dużych, porządnych firm i dobrych zarobków. Jedynie markety, magazyny i zakłady robotnicze. Nie obrażając nikogo - kto z moich znajomych tu został, jest robolem, do niczego nie doszedł i nie dojdzie. Miasto bez perspektyw. na emeryturę jak znalazł, ale dla młodych ludzi niestety nie.

183

Nie rozumiem: ~Nie rozumiem: (Gość)15.12.2018 14:32

najpierw wybudowano coś za grube miliony a dopiero teraz się zastanawiają jak to zagospodarować? I po to zaprasza się ministra rządu?

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat