No widzicie podziwiajcie towarzyszu zbudowaliśmy
A teraz czekamy na sugestie i pomysły bo nie wiemy co jak i za co
Po co mediateka skoro wszyscy młodzi ludzie już wyjechali z tego miasta? Albo do pracy albo na studia i już tutaj nie wrócą. Typowemu wyborcy ( 65+) pana prezydenta nie jest potrzebna mediateka bo w tym wieku się już nie ogarnia takich nowinek.
Ale przecież to jeszcze nie poświęcone , to jak tak można !! Widać że się nie cieszył to jest na tak ??
Pan minister miał za co przyjechać do Naszego pięknego i prężnie rozwijającego się miasta? Bo ostatnio strasznie narzekał, że mu nie starcza do "pierwszego".
Porozumienie J. Gowina) – polska centroprawicowa partia polityczna o profilu konserwatywno-liberalnym i republikańskim oraz akcentach chrześcijańsko-demokratycznych, powstała 4 listopada 2017 z przekształcenia Polski Razem. Po południu widziano J.Gowina z K.Chojniakiem w *** hotelu Mercure w Piotrkowie Trybunalskim Vestil, u zbiegu ulic Narutowicza - A.K. Coś mi tu pachnie chęcią wstąpienia do tej parti pewnych lokalnych polityków z Razem dla Piotrkowa K.Chojniaka.
Cieszę się że nie zostałem w tym mieście. Nikt z moich znajomych którzy tu zostali nie osiągnął nic więcej niż praca w magazynach, fabryce typu MBL lub Hearing. Nic więcej w tym mieście nie ma. Same urzędy i podstawowe sklepy które muszą być wszędzie. Miasto historyczne bo tylko historią może się chwalić. Szkoda. Kolejne lata długów na coś co nie przyniesie miastu zysku. Mediateki, fontanny , drogie murki zamiast stref ekonomicznych i wsparcia dla przedsiębiorców. Nigdy tu nie wrócę, bo nie ma tu dla mnie miejsca. Nie ma na prawdę dużych, porządnych firm i dobrych zarobków. Jedynie markety, magazyny i zakłady robotnicze. Nie obrażając nikogo - kto z moich znajomych tu został, jest robolem, do niczego nie doszedł i nie dojdzie. Miasto bez perspektyw. na emeryturę jak znalazł, ale dla młodych ludzi niestety nie.
najpierw wybudowano coś za grube miliony a dopiero teraz się zastanawiają jak to zagospodarować? I po to zaprasza się ministra rządu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!