Jak bardzo nudny byłby Piotrków bez pana Antoniego Macierewicza , nie mielibyście wtedy z kogo szydzić a tylko sama jego obecność w EP doprowadza was do białej gorączki.
Jestem Żandarmem i nie raz byłem na patrolach pieszych i zmotoryzowanych nikogo to nie dziwiło i nie działo się to w okresie nadawanych szczególnych uprawnień, służyłem ludziom i Ojczyźnie, jestem dumny z tego, że dzięki nam ktoś mógł czuć się bezpiecznie. Nie rozumiem krytykantów w tej materii.
Ha ha - koncert dzięki ŻYCZLIWOŚCI ks. proboszcza...... You made my day ;-)
Nie was normalnych ludzi, tylko swój tęskniący za komuną elektorat.Tak nawiasem mówiąc w ci ludzie z pisu to są tacy mali...
Ile tu mowy nienawiści :) szkoda komentować, nie rozumiem w jaki sposób te dwa wydarzenia kolidują, przecież zbiórka trwa od samego rana więc kto ma ochote coś wrzucić to wrzuci, zresztą wolontariusze sami przychodzą z puszkami pod kościół, o co więc chodzi ? chyba tylko o to żeby ktoś rozsiewał te durne, nierównoważone psychicznie komentarze i epatować tym ludzi
Żeby chcieli podnieść rządową limuzynę to bym nie skorzystal z zaproszenia tego idioty bo to wstyd !!!
I bardzo dobrze! Ponieważ życie w Polsce nie kręci się tylko wokół WOŚP. Dla normalnych, którzy już wyrośli z czerwonych portek, żółtego koszulska i czerwonych oprawek okularów ludzi też warto coś organizować. Dziękujemy!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!