No właśnie a jak wisi plakat na śmietniku to już jest usunięty czy jeszcze nie?
Mogę wiedzieć które? Chyba że mijam się z patrolami, bo jakoś nie przypominam sobie kiedy ostatnio taki patrol widziałem.
To jeszcze są patrole SM i policji? Ostatnio takie patrole to widziałem jak Trynkiewicza wypuścili. Podobno jeszcze do dzisiaj raporty piszą. I nie ma co się dziwić że to tak długo trwa bo takie są druki i w takiej ilości. Patrol trwa godzinę a raport pisze się 7 godzin albo i więcej.
Szopka Trybunalska 2015. Trzech Króli w Piotrkowie.
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Krótką ma Pan pamięć jeśli nie pamięta gdzie je wieszał. No chyba, że znowu to ta okrutna konkurencja, która zapewne poprzewieszała. :) Pozdrawiam.
Dla tych co nie potrafią czytać między wierszami, to ten wpis jest ironią :)
Ważne że Pan już go zdjął.
Jesteście niesprawiedliwi i nieobiektywni albo nie chodzicie po mieście. Wczoraj widziałem patrole - policji i Straży Miejskiej. Nie widzę pozytywnych działań władz miasta i policji państwowej w Piotrkowie, lecz patrole rzadko, bo rzadko i nieliczne po mieście, jednak chodzą lub jeżdżą. Komentujący zachowajcie trochę życzliwości i obiektywizmu!!!!
Ja widuję jedynie jeżdżące. Poza pojazdem tylko przy punktach z jedzeniem, jak np. przy Merkurym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!