zero szacunku ,na koniec roku żadnych oznak życzliwości , to co zrobili -sprzeniewierzyli wartości dla polityki , biorących udział w strajku ZWOLNIĆ dyscyplinarnie , a z ich wykształceniem do marketów ,,,,idealne zajęcie dla ich EGO
Dla uzyskania korzyści politycznych chcieli posłużyć sie dziecmi. Nie wyszlo BRAWO.
Odpowiedz: wyszło wyszło. Egzaminy odbywają się dlatego że wielu z pośród strajkujących nauczycieli przedkłada odpowiedzialność za dzieci ponad postulaty płacowe i mimo wszystko przerwało strajk na czas egzaminowi.
Ja tak z innej beczki. Co z nauczycielami którzy nie nalezą do żadnego związku?. Czy im tez wolno strajkować? Bo jesli nie, to jak dla mnie powinni dostać dyscyplinarki i do widzenia.
jak można tak ważny dzień dla gimnazjalistów poświęcać nauczycielom, bo cały stres jest przez ich nieobecność!!
Dla uzyskania korzyści politycznych chcieli posłużyć sie dziecmi. Nie wyszlo BRAWO
Mam nadzieję, że za czas strajku nauczyciele otrzymają tylko wynagrodzenie zasadnicze, bez dodatków. Nie pracują, premie i dodatki się nie należą, nie zrealizuj ą tez podstawy programowej, bo i kiedy???
Wstyd jak tak mozna to jest nauczyciel stres tylko dla dzieci popieram Pania Zalewska ze pieniadze za strajk sie nie nalesżą brawo
Kukizowiec - partykularne i niskie interesy pozwolą nauczycielom na godne życie, wykarmienie własnych dzieci i przede wszystkim na skupieniu się na pracy w szkole - a nie szukaniu innych źródeł utrzymania.
Niskie to jest mówienie, ze pokazali, gdzie mają uczniów. To rząd ma gdzieś nasze dzieci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!