Po zdjęciach z całym szacunkiem dla imprezy śmiem twierdzić, że Pani poseł E. Radziszewska powinna zmienić designera.
Pani poseł R. baluje - szkoda że na zapytania mieszkańców nie ma czasu odpowiedzieć. A biura poselskie podobno finansowane są z naszych pieniędzy. A wybory niedaleko.
Królową Obciachu jest od czasu, kiedy zaczęła funkcjonować w sferze publicznej.
Zapraszam do mojego biura osobę o pseudonimie "broda", tak jak wszystkich mieszkańców naszego miasta, na ul. Słowackiego 13 na spotkanie. Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytanie też chętnie na nie odpowiem. Trudno odpowiadać na pytania, które nie padają. Zachęcam również do innej aktywności poza pisaniem nieprawdziwych opowieści. Może ta aktywność komuś pomoże w jego problemach. Zaręczam, że warto pomagać. I warto brać udział w takim "balowaniu" jak opisuje artykuł. Może w walce z przemocą wobec słabszych "brodzie" udałoby się wykazać wrażliwością i postawą godną pochwały. Tel do biura poselskiego: 44 649 78 27.
Ja mam pytanie.Długo jeszcze członkowie Pani parti będą się ubierać i korzystać z używek na koszt podatnika?!Pozdrawiam serdecznie :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!