I promuje naszych lokalnych biznesmenów..przybijemy grubą 5 lub i niejedną, później w spokojnej finansowej kieszeni odpocznie sobie po tylu uściskach...
Postawcie jeszcze bloki TBS komunalne i rozdajcie to tym geniuszom którzy roznieśli nasze stare miasto... albo lepiej rozdzielić Piotrków na Trybunalski i Wierzejski...
A podobno to zatwierdził Antoni Macarewicz a Cieciurek to może tyle co nic.
Drodzy Państwo są chyba ważniejsze potrzeby. Mam świadomośc, że trzeba budować nowe ale są pilne inwestycje, które z powodu złego stanu technicznego zagrażają bezpieczeństwu użytkowników dróg.
Czy pan prezydent słyszał coś o pogarszającej się sytuacji i nakazie pracy zdalnej o ile to możliwe ??
Wydaje mi się, że obyło by się bez tego zebrania propagandowego, zważając na okoliczności , ale co tam ja się znam, jak widać są mondrzejsi ...
Bardzo ważna, priorytetowa a wręcz niezbędna inwestycja. Takimi inicjatywami Piotrków stoi. Ich poziom czyni go obecnie Piotrkowem koło Radomska lub koło Tomaszowa. Wypadałoby przewietrzyć to całe koryto.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!