Pułapką dla portfela mogą być też 2-3 letnie auta z przebiegiem 10-20 tys.Albo rzeczywiscie ktoś chciał zmienić na inny model... albo to dość awaryjna sztuka która ledwo przejeżdżała okres gwarancyjny
No i patrzcie Państwo liczniki w samochodach stały się "problemem narodowym". Cóż ,oto Polska XXI wieku. Zawsze musimy z czymś walczyć. Za chwilę piszę to oczywiście złośliwie ,będą nam sprawdzać liczniki w rowerach jeśli ktoś takowy ma....
ja kupiłem na handel vw t4 z przebiegiem 380tys nie sprzedał się zrobiłem korektę na na nie 186tys poszedł w ciagu 2 tygodniu na innym portalu niż na tym na 3 litery , jednak ludzie sa poj....e..ani lubia zyc w niewiedzy a tak auo miało 380tys dostali by ks serwisowa przez to ks serwisowa musialem sobie w piecu napalić... heh
Robiąc małe przebiegi roczne, w granicach np. 15 tys, po 10 latach będzie 150...
No ale Niemiec do kościoła tylko jeździł, i to w słoneczne dni! Dla Polaka trzymał!
Bo Polak to naiwny jest jakk widzi 1lub2 z przodu to sie cieszy a auto ma 20lat
A co w sytuacji gdy diagnosta się pomylił i wpisując przebieg do systemu, dobił jedno zero więcej?Diagnosta po roku nie może nic zmienić , a smród może zostać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!