A co w sytuacji gdy diagnosta się pomylił i wpisując przebieg do systemu, dobił jedno zero więcej?Diagnosta po roku nie może nic zmienić , a smród może zostać.
Bo Polak to naiwny jest jakk widzi 1lub2 z przodu to sie cieszy a auto ma 20lat
Robiąc małe przebiegi roczne, w granicach np. 15 tys, po 10 latach będzie 150...
No ale Niemiec do kościoła tylko jeździł, i to w słoneczne dni! Dla Polaka trzymał!
ja kupiłem na handel vw t4 z przebiegiem 380tys nie sprzedał się zrobiłem korektę na na nie 186tys poszedł w ciagu 2 tygodniu na innym portalu niż na tym na 3 litery , jednak ludzie sa poj....e..ani lubia zyc w niewiedzy a tak auo miało 380tys dostali by ks serwisowa przez to ks serwisowa musialem sobie w piecu napalić... heh
No i patrzcie Państwo liczniki w samochodach stały się "problemem narodowym". Cóż ,oto Polska XXI wieku. Zawsze musimy z czymś walczyć. Za chwilę piszę to oczywiście złośliwie ,będą nam sprawdzać liczniki w rowerach jeśli ktoś takowy ma....
Pułapką dla portfela mogą być też 2-3 letnie auta z przebiegiem 10-20 tys.Albo rzeczywiscie ktoś chciał zmienić na inny model... albo to dość awaryjna sztuka która ledwo przejeżdżała okres gwarancyjny
Te przypadki wskazują,że z łbami niektórych polaczków jest nie najlepiej, przecież już od 2014 roku można sprawdzić legalnie przebieg auta, który jest rejestrowany corocznie podczas badania technicznego, jak widać nasz kraj jest słynny z ułańskiej fantazji bez trzymanki, żałosne!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!