Oby tylko nie zrobili tak wspaniałej nawierzchni jak na odcinku Łęczno Sulejów gdzie po roku asfalt się pozapadał
Starostwo Piotrkowskie, kochany zarządco drogi w Łęcznie - kiedy zrobicie wreszcie asfalt i chodnik przy szkole podstawowej w Łęcznie ?? ile jeszcze imprez zostanie sfinansowanych zanim dostrzeżecie ważny problem mieszkańców ta droga powiatowa prosi się o remont od kilku lat i co? i d.. i kamieni kupa
A co z rozpoczętym chodnikiem w Poniatowie?? 3 lata temu zrobiony kawałek i dalej nic.
Cieszcie się że trochę macie...
Kiedy kontynuacja?
Po pogłębieniu Pilicy droga rozjechana, dobrze że starosta to dostrzegł i naprawił.
o to dobrze, będzie mogła pani burmistrz szybciej ładnym dywanikiem wracać po prac z urzędu do domu. a nie...czekaj...przecież jej prawie nie ma w pracy hahaha
NARESZCIE wyszli zza biurek i z samochodów i zobaczyli na własne oczy jakie piękne są chodniki i droga do zabytku klasy "0"i do hotelu do którego zjeżdżają się ludzie z CAŁEJ POLSKI ,bo jest piękny i ma doskonałe położenie,bo jest w centrum kraju.Najwyższy czas zrobić tą drogę.
Witam. Jaki sens remontować drogi w mieście jak i tak nie respektuje się zakazów wjazdu dla samochodów ciężarowych - sami niszczymy bo oszczędzam 5 -10 minut tam nie mieszkam więc to nie mój problem !!! Jestem Ja i tylko Ja ogół się nie liczy to cała POLSKA
To jest świr a informacja dla nas wszystkich którzy tam jeździmy. Panie starosto dziękujemy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!