Dziękujemy Panie Piotrze za wsparcie podklasztorza, oby tak dalej kibicujemy
To jest świr a informacja dla nas wszystkich którzy tam jeździmy. Panie starosto dziękujemy
Witam. Jaki sens remontować drogi w mieście jak i tak nie respektuje się zakazów wjazdu dla samochodów ciężarowych - sami niszczymy bo oszczędzam 5 -10 minut tam nie mieszkam więc to nie mój problem !!! Jestem Ja i tylko Ja ogół się nie liczy to cała POLSKA
NARESZCIE wyszli zza biurek i z samochodów i zobaczyli na własne oczy jakie piękne są chodniki i droga do zabytku klasy "0"i do hotelu do którego zjeżdżają się ludzie z CAŁEJ POLSKI ,bo jest piękny i ma doskonałe położenie,bo jest w centrum kraju.Najwyższy czas zrobić tą drogę.
o to dobrze, będzie mogła pani burmistrz szybciej ładnym dywanikiem wracać po prac z urzędu do domu. a nie...czekaj...przecież jej prawie nie ma w pracy hahaha
Po pogłębieniu Pilicy droga rozjechana, dobrze że starosta to dostrzegł i naprawił.
A co z rozpoczętym chodnikiem w Poniatowie?? 3 lata temu zrobiony kawałek i dalej nic.
Cieszcie się że trochę macie...
Kiedy kontynuacja?
Starostwo Piotrkowskie, kochany zarządco drogi w Łęcznie - kiedy zrobicie wreszcie asfalt i chodnik przy szkole podstawowej w Łęcznie ?? ile jeszcze imprez zostanie sfinansowanych zanim dostrzeżecie ważny problem mieszkańców ta droga powiatowa prosi się o remont od kilku lat i co? i d.. i kamieni kupa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!