metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
termit ~termit (Gość)30.08.2018 09:27

Minibusy sobie radzą bez dotacji. Dlaczego zatem nie sprywatyzowano jeszcze MZK? Z prostej przyczyny prezydent musi mieć dobrze płatne stanowiska w radach spółek miejskich by stworzyć koalicję. Znaczy się za pieniądze podatników prezydent miasta, kupuje radnych, by jego decyzje popierali. Czy tak ma wyglądać sprawowanie władzy przez prezydenta?

30

stefan ~stefan (Gość)30.08.2018 10:10

o Tomaszowie nie wiedziałem...za to w Bełchatowie też jest darmowa komunikacja miejska...także jak widać wszędzie w koło się da....czyli znaczy można...a w Piotrkowie tak jak widać ;-) a raczej w Piotrkowie to tylko słychać buuu i buuu samolotuuu kiedy skończy się tu to buu?

21

brat ~brat (Gość)29.08.2018 21:45

Czy w tym mieście jest choć jeden polityk którego nie kupił Krzyś oprócz Pani Marleny Wężyk - Głowackie która jako jedyna mam tam jaja.

159

. ~. (Gość)30.08.2018 08:14

Jeżdżę autobusami i nie widzę żeby były w tragicznym stanie.To by było dopiero marnotrawstwo, gdyby te autobusy poszły na złom.Niektórym z was w tyłkach się przewraca.Autobusy jeżdżą punktualnie są czyste i bilety nie drogie Czego więcej wymagać

127

gość ~gość (Gość)30.08.2018 09:53

Co rusz mztki i mztki co za firma ?? co tam robi rada nadzorcza ?? kim są ? nadzorują ? czy tylko kasują ???

43

ja ~ja (Gość)30.08.2018 11:28

Kampania wyborcza w pełni. Społecznicy-kandydaci na municypalne stołki albo obiecują gruszki na wierzbie albo krytykują obecną władzę.
Jeśli chcecie mój głos - i zadowolenia kobiet tam rodzących - zadziałajcie, aby w piotrkowskim szpitalu przy ul. Roosevelta można było rodzić po ludzku!
Spowodujcie aktualizację obowiązujących tam standardów:
diagnostyka noworodków (np. prześwietlanie rentgenem noworodka, gdy wystarcza USG),
poradnictwo laktacyjne, w tym dieta kobiety karmiącej (absurdalne zalecenia typu „nie można jeść owoców drobnopestkowych podczas karmienia bo zatkają się kanaliki w piersiach" (!)), personelowi obce są w tych kwestiach zalecenia WHO
kultura osobista szeregu osób spośród personelu (traktowanie pacjentek z pogardą, zwracanie się do nich opryskliwym tonem, podniesionym głosem, kwitowanie prośby o pomoc wypowiedzią "jesteś matką to sobie radź")
karmienie noworodka mlekiem modyfikowanym wbrew woli matki,
trudność w pozyskaniu informacji o stanie zdrowia noworodka,
o wymianę pościeli trudno się doprosić,
itd. itp.
Do dzieła! Spróbujcie zrobić coś dla ludzi a nie koncentrujcie się na przedwyborczych przepychankach.

101

kilesie ~kilesie (Gość)30.08.2018 12:50

to się porobiło prawda wyszła na jaw ,już ludzie psioczą na pana włodarzu tak to jeszcze nie było ,ale faktycznie nawa władza coraz bliżej

50

Lotto ~Lotto (Gość)30.08.2018 10:56

Milion w środę, milion w sobotę:)

31

gość ~gość (Gość)30.08.2018 13:55

Czy Zbyniu jest jeszcze w radzie nadzorczej.
Niech lepiej weźmie się za szkołe.
Tam ma dużo bałaganu.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat