Były tłumy a impreza zapierała dech w piersiach....
Całe kilkanaście osób...
Większość Polaków ocenia pozytywnie wprowadzenie stanu wojennego-a Pan Nowy Burmistrz niech się zajmie spełnianiem obietnic wyborczych na co czekamy!!!!!!!!!Do roboty Panie Burmistrzu-wielka polityka jest dla oszołomów z Sejmu.
nie lepiej byłoby tą forsę co poszła na tą beznadziejną imprezę, którą obejrzało 15 osób, przeznaczyć na Szlachetną Paczkę lub wspomóc jakaś biedniejszą rodzinę...a tak to piekarnia się tylko wypromowała i NOWY burmistrz...
Przydała by się taka formacja do pognania niektórych rządzących :)))
Dzisiaj też by nalezalo wprowadzić stan wojenny to przynajmniej jakis porządek był i nieroby na urzędach wzieli sie do pracy bo to co teraz sie dzieje to Patologia w urzedach jak i w calym kraju
Ten nowy burmistrz to od jasełek zaczyna - dobra sprawa na karnawał - będzie wówczas chodził po domach jako przebieraniec
Olbrzymie zainteresowanie. Nieprzebrane tłumy. Mam pytanie do p. Burmistrza. ILe rozdano świec i ile to kosztowało?
właśnie się zrzygałem...zaczynam powoli żałować,że na tego pana głosowałem!
Przecież ty nie mieszkasz w Sulejowie mądralo!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!