Twoje żony, kochanki ????????????
jadę sobie dziś przez S., piękne niedzielne popołudnie, słonko świeci i cóż widzę na budynku państwowym, czyli sali OSP? wielką gębę kandydata na kolejną kadencję, i piękne niedzielne popołudnie szlag trafił. nie wiem czy to legalne aby wieszać swoje plakaty na budynkach bądź co bądź na pewno nie będących prywatnymi.
Jest na szczęście w Polsce coś takiego jak spec ustawa drogowa i mam nadzieję, że nasi urzędnicy ja znają i ulica Przydziałki wreszcie powstanie. A ta pani nie sobie protestuje ile chce! We Włodzimierzowie też protestowali a droga wojewódzka została przebudowana.
do przygłowianina...owszem nie przeczę, ale za darmo się to nie odbyło jak wiemy, wszystko jest kwestią ceny, tutaj chcą panią wykukać jak widać bo pan SB nic nie wspomina o rekompensacie
ul.Przydziałki powstaje od 2006roku, czyli był czas na załatwienie formalności, popieram panią, ale prawda jest inna, nie ma już pieniędzy,bank nie dał, a pani stała się pretekstem.Pozdrawiam mieszkańców tej ulicy i ul.Dobra Woda
Z taką wiedzą o organizacji życia publicznego w Polsce i na temat działania stowarzyszeń, to ty siedź cichutko w swojej norce i głowy z niej nie wychylaj. I żeby było jasne: mój wpis dotyczy wyłącznie aspektu prawnego, nie zaś moralności czy estetyki tego, co zauważyłeś.
Ludzie ta banda zaciagnela kredyty i przez kolejne lata bedziemy splacac nieudolne decyzje SB. Glosujemy za zmianami, popieram P. Ostrowskiego.
Odszkodowanie w przypadku spec ustawy jest wypłacane po inwestycji a nie przed i sprzeciw nie wytrzymuje wywłaszczenia. Chyba za wcześnie mówić o odszkodowaniach, których wysokość określają biegli rzeczoznawcy.
Chyba macie jakiegoś radnego, który odpowiada za ulicę Przydziałki, i co?.. Może trzeba zweryfikować jego pracę i aktywność, i podziękować mu za to lenistwo 16 listopada. Celebrytów czas minął.
Luzik w aspekcie prawnym doczytaj Kodeks Wyborczy co wolno, a czego nie wolno, a potem zabieraj głos.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!