Pan Baryła rządzi się swoimi prawami i też skutecznie blokuje interesy innym przedsiębiorcom tzn. tych co go nie zapraszają do siebie.
To się zdarzyło w Gminie Sulejów po raz pierwszy od 25 lat demokracji, czyli od 1989 roku. Dyrektorzy szkół odmówili dostępu do lokali szkolnych kontrkandydatom obecnej władzy celem zrobienia zebrań wyborczych z mieszkańcami. Przez te 25 lat takie zebrania się odbywały przy okazji każdych wyborów i wszyscy startujący jak mieli taką chęć mogli w nich uczestniczyć. Pytam, czy wtedy kiedy w 2002 roku obecny burmistrz szedł po władzę czy ktoś odmawiał mu dostępu do szkół tak jak i w 2006 i 2010 ? Kto i czego dziś się boi w gminie postępując w ten sposób ?
Wybierzemy Ostrowskiego na burmistrza niech wyjaśni do bólu, do białej kości sprawę kopalni i składowiska.
burmistrz nie jest po to by wyjaśniać sprawy kopalni.:)
Racja. Burmistrz jest od tego, żeby na jego terenie nie powstawały nielegalne kopalnie.
Ból głowy to ja mam już dziś - na myśl, że ktoś taki jak Ostrowski miałby rządzić gminą. Przeczytałem i przeanalizowałem program wyborczy Ostrowskiego - tam są prawie same wyświechtane komunały. Praktycznie żadnych konkretów!
A sprawę kopalni i składowiska nalżałoby wyjaśnić nawet do bólu, nawet do białej kości. Tylko, czy to jest robota dla burmistrza i jego urzędników?
Luzik dla ciebie programy czy poglądy każdego kandydata, który nie jest z lewicy i od twojego burmistrza będą wyświechtane to już doskonale wiemy. A przy okazji polecam ci tę stronkę.
https://www.facebook.com/Wyznawcy.Polskosci.Patrioci/photos/a.475886119141935.114134.475874612476419/493619367368610/?type=1&theater
SLD NIE RZĄDZI Sulejowem a za 3 tygodnie żadnych zmian NIE BĘDZIE!
nie pozwoliła zrobić kib.a na swojej działce to się narobiło, ciekawe czy pan SB (ciekawy skrót mi wyszedł) pozwoliłby zrobić na swojej działce ki.el, proszę Pani, tak trzymać....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!