Nie wiem ale wydaje się jakby tylko ew. wybił szybę, nie sięga do środka samochodu
Śmiechu warte,ten cały artykuł,a pani powinna dostać złoty medal z Paryża
Nie rozumiem skąd takie zdziwienie tu nastało wśród komentujących. Widać, że większość nie rozumie, że ludzie potrafią prowadzić duże firmy z pokaźnymi dochodami i co z tym się wiąże również kosztami. Dlatego też Pani poszkodowana pojechała do banku po taką gotówkę, w takich okolicznościach (wiadomo przecież że nie pojechała po oszczędności życia żeby trzymać je w skarpecie tylko po pieniądze np. na wypłaty dla pracowników, pieniądze na ubezpieczenia itp bądź nawet na nowy samochód) Co komu do tego po co i czemu jechała sama? To dla takich ludzi codzienność wybieranie gotówki z banku. Po prostu pojechała jak zawsze?skąd miała wiedzieć, że akurat tego dnia zostanie okradziona (gdyby wiedziała to pewnie by wcale nie pojechała:)) Gdybyś wiedział, że się przewrócisz to byś nie szedł. Może i błąd, że ta Pani weszła do tego mięsnego ale kto nie popełnia błędów ? Ale czy to może być zezwolenie na kradzież takich pieniędzy? Ci Państwo musieli pewnie nie raz wyrywać sobie włosy z głowy, żeby obrócić takimi pieniędzmi. Więc zastanówcie się co piszecie bo komuś właśnie stała się tragedia (i pewnie ta Pani też się bardzo obwinia) a Wy piszecie takie żałosne komentarze i wychodzi na to że ofiara tego zdarzenia dostaje bardziej po ----- niż sprawca. Taki jest właśnie nasz naród?.
Nawet, mi jej nie szkoda. Szczyt bezmyslności, typowy dla kobiet. Z taką kasą poszła,, dwa plasterki szynki" na kolacje kupić.
Jakąś kombinacja pewnie się kroi.a tak na poważnie to dla niej chleb powszedni.pewnie nie raz z taką kasa jeździła i to ja zgubiło. 800 ton zboża poszło w piz.... Du
Wygląda na to, że miała ogon od banku. To raczej nie przypadek, że wiedzieli, że ma dużą kasę. Myślę że należy poszukać w banku, kto dał info, że będzie wypłata.Takie sumy trzeba zgłaszać wcześniej Raczej dużo osób, tej informacji nie miało.
Który bank w sobotę pracuje? A jeśli już pracuje to taką sumę od razu od ręki się nie wypłaci trzeba powiadomić bank najpierw a potem się wypłaca tarze można powiedzieć że to nie zbieg okoliczności następnie w tych czasach przelewy robi się albo na miejscu w baku lub przez internet to po co taka gotówka była potrzeba i była wypłacana
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!