Pamiętacie jak to miało nie być śmieci w rowach i lasach. Ceny za śmieci poszły w górę a burdel jak był tak jest.
Najbardziej winni są ludzie, czy tak trudno zabrać swoje śmieci ze sobą skoro kontener pełny? Zobaczcie pobliskie lasy tam to są cuda dopiero niedawno byłam tam z dzieciakami na grzybach TRAGEDIA moja córka stwierdziła, że ludzie cytuję "to naprawdę są świnie żeby tak śmiecić nasz piękny las" i miała rację
Te śmieci są tam co roku, od kiedy pamiętam. W gminie nie ma pieniędzy na takie głupoty, ważniejsze są imprezy itp!
Dlaczego wszyscy się dziwią? To są skutki działania nowej ustawy, dzięki której mieliśmy mieć czyste lasy. Mówiąc krótko - ustawa nic nie dała poza następnym bezsensownym haraczem. A śmieci w lasach i rowach przybywa. Zupełnie jak z abonamentem telewizyjnym.
Słyszałem w radiu, że mają skonfrontować deklaracje z faktycznym stanem osobowym.... to będzie dopiero haracz....
Mało kasy wyciagaja za rzekome smieci i jeszcze im mało?.To wina gospodara gminy jaki Pan taki kram .Wiekszość urzędasów poza budynkiem gminy niczego nie widzi i tylko pense biora za pierdzenie w stołek .Po co nowa ustawa była potrzebna chyba po to by utworzyć w samorzadach dodatkowe etaty śmieciowe by kase doic i papier marnowac na durnew deklaracje .pora wrócic do starego systemu było duzo czysciej i taniej .Wszystko przez tą Bruksele nakazy zakazy i podwyższanie norm ekologicznych których sami niemcy nie sa wstanie dotrzymac i fałszuja wszystko .Pora wystapic z tego eurokołhozu bo przez nich Polska stacza sie na dno gospodarcze i moralne .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!