Nie interesuje mnie polityka i lokalne układy. Jestem apolityczny. Jestem - podobnie jak portal epiotrkow nie-polityczny - i dlatego za "łódzki" a nie "piotrkowski" przebieg S8 temu panu ch++ w...
Widocznie w PO moda taka że Sikorski otrzymał wieś na własność a Grabarczyk Wandę? Wedle zasług.
Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com
I tak ma być. Chodzi o to, by jak najwięcej spieprzyć i popieprzyć w jak najkrótszym czasie, dlatego nie promuje się fachowców, tylko nieudaczników, miernych ale wiernych. A ten pan jest zapewne "z zawodu" ministrem, o!
Jednym słowem bystrzacha z niego. Skoro należał do UPR to znaczy, że kiedyś tam w przeszłości miał pewne zasady i ideały. Szybko się jednak pokapował, że prawicy do władzy w tym kraju nie dopuszczą i przeniósł się tam, gdzie były stołki, kasa i władza. Tacy ludzie budzą we mnie obrzydzenie.
A może go wywalili z UPR-u?
Jest taka możliwość, ale prędzej sam odszedł z przyczyn, które wymieniłem. To i tak bez znaczenia; chluby naszemu miastu ten pan raczej nie przynosi...
A Moszczenica też będzie mieć reprezentanta w rządzie? Czy jeno stołki w Piotrkowie obsadza? Hę?
Goguś, laluś i bubek nieznający się na niczym. Ale założyciel i prezes spółdzielni w PO. Pozer jakich mało.
No ten przynajmniej nie szkodził. Prawdopodobnie najlepszy minister tego resortu od 50 lat.
Wicemarszałkini Radziszewska - a jakże, wygadana babka, zastąpiła kolegę z partii - Grabarczyka, który mówi tak powoli, tak cedzi słowa i je zawija w zdaniu, że kiedy wreszcie kończy swoją wypowiedź, to już nie pamięta jej początku. Słuchanie go to mordęga. Ale w jego resorcie żarna sprawiedliwości też wyjątkowo wolno mielą, więc Cezary "da radę".
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/bez-sciemniania-kto-da-rade-a-kto-nie-da,2440257,art,t,id,tm.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!