metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)14.09.2014 21:28

Nie interesuje mnie polityka i lokalne układy. Jestem apolityczny. Jestem - podobnie jak portal epiotrkow nie-polityczny - i dlatego za "łódzki" a nie "piotrkowski" przebieg S8 temu panu ch++ w...

61

sklave sklaveranga14.09.2014 21:41

Widocznie w PO moda taka że Sikorski otrzymał wieś na własność a Grabarczyk Wandę? Wedle zasług.
Więcej na stronie: http://sklave.manifo.com

31

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)14.09.2014 22:39

"samuL" napisał(a):
Grabarczyk jako minister infrastruktury nie potrafil zalatwic najprostszej sprawy, wiec w nagrode zostal wicemarszalkiem, a teraz za swa lojalnosc zostanie ministrem sprawiedliwosci, Polska = schizofrenia.

I tak ma być. Chodzi o to, by jak najwięcej spieprzyć i popieprzyć w jak najkrótszym czasie, dlatego nie promuje się fachowców, tylko nieudaczników, miernych ale wiernych. A ten pan jest zapewne "z zawodu" ministrem, o!

Cytuję:
po zmianie systemu należał do Unii Polityki Realnej Janusza Korwina-Mikkego. Później znalazł się w Kongresie Liberalno-Demokratycznym i Unii Wolności. W 2001 został członkiem PO

Jednym słowem bystrzacha z niego. Skoro należał do UPR to znaczy, że kiedyś tam w przeszłości miał pewne zasady i ideały. Szybko się jednak pokapował, że prawicy do władzy w tym kraju nie dopuszczą i przeniósł się tam, gdzie były stołki, kasa i władza. Tacy ludzie budzą we mnie obrzydzenie.

40

Piotrkowianin Piotrkowianinranga14.09.2014 22:57

"Al-Bundy" napisał(a):
Skoro należał do UPR to znaczy, że kiedyś tam w przeszłości miał pewne zasady i ideały. Szybko się jednak pokapował, że prawicy do władzy w tym kraju nie dopuszczą i przeniósł się tam, gdzie były stołki, kasa i władza. Tacy ludzie budzą we mnie obrzydzenie.

A może go wywalili z UPR-u?

10

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)14.09.2014 23:07

"Piotrkowianin" napisał(a):
A może go wywalili z UPR-u?

Jest taka możliwość, ale prędzej sam odszedł z przyczyn, które wymieniłem. To i tak bez znaczenia; chluby naszemu miastu ten pan raczej nie przynosi...

Cytuję:
Mieszkaniec Piotrkowa ponownie w rządzie?

A Moszczenica też będzie mieć reprezentanta w rządzie? Czy jeno stołki w Piotrkowie obsadza? Hę?

30

WB ~WB (Gość)15.09.2014 14:52

Goguś, laluś i bubek nieznający się na niczym. Ale założyciel i prezes spółdzielni w PO. Pozer jakich mało.

50

PajCzi ~PajCzi (Gość)16.09.2014 07:32

No ten przynajmniej nie szkodził. Prawdopodobnie najlepszy minister tego resortu od 50 lat.

02

bono4 ~bono4 (Gość)03.10.2014 19:58

"wyborca" napisał(a):
No i dziwne, że ktoś posiadający taką istotną wadę wymowy, że trudno go w ogóle zrozumieć, wraz z jakąś nieznośną, niedającą się słuchać dłużej niż przez chwilę, irytującą manierą mówienia, sprawuje od lat takie wysokie urzędy, narażając państwo polskie na śmieszność. Te wszystkie -yyyyy, -eeeee, -yyyyy, -eeeee. Kompromitacja.

Wicemarszałkini Radziszewska - a jakże, wygadana babka, zastąpiła kolegę z partii - Grabarczyka, który mówi tak powoli, tak cedzi słowa i je zawija w zdaniu, że kiedy wreszcie kończy swoją wypowiedź, to już nie pamięta jej początku. Słuchanie go to mordęga. Ale w jego resorcie żarna sprawiedliwości też wyjątkowo wolno mielą, więc Cezary "da radę".
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/bez-sciemniania-kto-da-rade-a-kto-nie-da,2440257,art,t,id,tm.html

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat