Przechodziłem. Widziałem te tłumy w liczbie 5 osób. Oczywiście sami działacze. A jutro ogłoszą, że tysiąc ludzi głosowało. Wiemy, że Czechowska wygra i będzie kandydatem żeby zabrać głosy pani Marlenie. On się dogadali z Chojniakiem.
Jeżeli nie będzie przekrętu to z tego co wiem dopisywali gremialnie Marlene
Swój czas już mieli i nic nie robili. Żaden prezydent nie zrobił dla miasta tyle co Chojniak
Jasna sytuacja. Proszę sprawdzić wyniki głosowań pod czas sesji Rady Miasta..... Wyłania się obraz, że to nie opozycja a przyszły koalicjant prezydenta. Po co więc wystawiają kandydata? Sami sobie Państwo odpowiedzcie :-)
A jaki program dla miasta mają ci ludzie? Czy wiedzą co piotrkowianie chcieli by mieć w swoim mieście, co ulepszyć, co poprawić, co zmienić.
I cóż to za głosowanie pod wieżą ciśnień. To śmieszne.
Nie popieram Chojniaka, ale tak na dobrą sprawę tu nie ma sensownego kandydata na prezydenta.
Nie ma człowieka z polotem, z pomysłem na rozwój miasta.
A szkoda.
Szopka jakich malo. Chojniak nie ma z kim przegrac. Ze tez nie szkoda im czasu i pieniedzy na takie cyrki. Program maja bardzo fajny - posprzatac Piotrkow.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!