Ostatnio wylaczyli mi na dwa miesiace I wine zganiali jedni na drugich a od stycznia w urzedzie bylam 100 razy wymieniali mi karty sim ktore dzialaly po dwa dni .play bierze unijne pieniadze internet niema a urzad niemorz sobie z tym poradzic
Ci co się skarżą to chyba sami tacy co siedzą przed kompem cały dzień ludzie wakacje są odłączyć dzieciom Internet na wieś niech jadą trochę pomogą. Biedne dzieci bez Internetu masakra :-(
tak to jest jak przetargami w um zajmuja sie ktore nie maja o tym pojecia:)
Jaki Play? Załatwić im aero2, ja korzystam od ponad roku i jest ok, wprawdzie youtube na 240-320p, ale maile i strony chodzą ok. Oferty pracy posprawdzać sobie mogą bez przeszkód :P
Ten Pan chyba nie jest zagrożony wykluczeniem cyfrowym (skoro taki zorientowany) i należałoby zastanowić się czy powinien korzystać z darmowego internetu. Druga kwestia to "mają za darmo" i jeszcze źle! Kup se Pan internet na kartę za 30zł/miesiąc albo to całe darmowe saero i będzie cały czas.
To juz nie chodzi o to czy on jest darmowy czy tez nie, wykluczony nie wykluczony itd.. - zostały wydane na to publiczne pieniadze, play zbiera $$$ , a klient nie ma internetu przez 2 miesiace - to jest skandal.
W tej sutuacji nalezy po prostu zerwac umowe z winy play`a i rozpisac nowy przetarg - poniewaz ta usluga praktycznie nie dziala.
Z tym, ze przy tych zalozeniach przetargowych t-mobile czy tez plus - bedzie dzialal podobnie - taki juz urok tych firm - "nic nie gwarantujemy i co nam pan teraz zrobi?"
~xx> nie ten z plusa sam mialem nieprzyjemnosc
Tu masz szczegoly
http://www.wykop.pl/ramka/2051560/internet-cyfrowego-polsatu-lte-bez-limitu-to-wielka-sciema/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!