Aż strach pomyśleć co by było, gdyby mieszkańcy Rozprzy zdecydowali, że chcą być stolicą ;-)
Czy pan wójt poda publicznie ile osób z tych co głosowali to dzieci ze szkół????
Może i fajne wizerunkowo, ale czy coś to zmieni dla mieszkańców? Kilkanaście lat temu Wolborz przechodził podobną metamorfozę. Czy coś tam się zmieniło? Dość często bywam, ale nie zauważyłem szczególnej zmiany. Piotrków jest tyle lat miastem i jak wyglądają ulice? Jak wyglądają stawki za śmieci, wodę, ceny mieszkań...jak wyglądają wynagrodzenia?przez kilka lat bardzo często jeździłem do Łodzi, uczestniczyłem w życiu społecznym i kulturalnym. Zahaczylem o kilka innych dużych polskich miast i wcale w metopoliach nie jest tak cudownie jak się niektórym wydaje. Każda lokalizacja ma swoje blaski i cienie. Nie wazne jaki ma status, ważne jak jest zarządzana.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!