A ja wybrałem wycieczkę rowerem do pięknego, cichego ,przebarwiającego się lasu. Wyszło mi to na zdrowie.
Milion ludzi było. To gdzie te To ile ty były dla miliona ludzi gdzie załatwiali swoje potrzeby takie ludzkie zwykłe było 200 000 toalet po drodze gdzieś ustawionych?
W ciągu ostatnich ośmiu lat ceny chleba wzrosły ponad dwukrotnie - wynika z danych zebranych przez portal DlaHandlu. Zwyżka szczególnie zauważalna była w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy.
We wrześniu 2015 roku przeciętna cena 1 kg chleba wynosiła, według danych portalu DlaHandlu, 3,39 zł. Obecnie jest to już 7,13 zł. Jednocześnie cena maksymalna w głównych sieciach handlowych sięgnęła w minionym miesiącu 11,38 zł, podczas gdy osiem lat temu było to 4,8 zł.
Podajcie mi 10 sukcesów PO (najważniejszych) dzięki którym każdemu Polakowi żyje się teraz lepiej. Tylko KONKRETY proszę. Nie glosuje na PiS, żeby nie było trollingu. Czekam.
Wizy na straganie i szczyt hipokryzji władzy w sprawie migrantów - poparcie PiS bez zmian.
Latanie helikopterami nad głowami widzów, totalna ignorancja zasad bezpieczeństwa - poparcie PiS bez zmian.
Granatnik komendanta - poparcie PiS bez zmian.
Kobieta jako odczłowieczony inkubator - poparcie PiS bez zmian.
Kłamstwa na kążdym kroku, czarne jest białe - poparcie PiS bez zmian.
Gra cenami benzyny - poparcie PiS bez zmian.
Referendum - poparcie PiS bez zmian.
W zasadzie, to PiS może przyjść do domu swojego elektoratu, zrobić kupę na dywaniku, a elektorat podziękuje za nowy socjal.
PiS w swoich wypowiedziach kieruje się tylko swoim elektoratem, elektorat ma usłyszeć to co chce, nie ważne, czy to prawda czy kłamstwo, nie ważne czy to logiczne czy bzdurne, nie ważne co powie na to świat i kogo to skłuci, elektorat ma być zadowolony.
Ten kraj musi się znowu stoczyć jak PRL i umrzeć jak PRL. Żal mi tego czasu zmian, bo jako 20dziestolatek cieszyłem się z zachodzących przemian. Teraz, wraca PRL, niestety.
Paszportów jeszcze nie zabrali...
Z tego marszu nic nie wynika. Tylko agresja, nienawiść do innych, obelżywe treści. Bez programu dla Polaków i Polski, to jest tylko polityczna hucpa.
Te same twarzaki co u nas na niby demonstracjach się pokazują razem sztuk 10
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!