Odsiedział swój wyrok więc powinien wyjść, o czym tu dyskutować? W normalnym państwie prawo nie działa wstecz. Trzeba było nie zawieszać kary śmierci i dzisiaj nie byłoby problemu.
Ano właśnie. Jedno zdanie tłumaczy wszystko.
Skazany zapowiada powtórkę z przeszłości, więc nie dziwi, że próbują jakoś zapobiec jego działaniu po wyjściu z paki.
założyłabym mu obrożę z GPSem i ograniczyłabym mu czas poruszania się .A to tylko dlatego że on nie okazał żadnej skruchy i jeszcze obiecywał że powtórzy to jeszcze raz.Dlatego jest to konieczne dla bezpieczeństwa naszych dzieci i nie tylko .Pozdrawiam jw.
zgadzam się kto zniesl kare smierci,a teraz drapanie się po głowie ze wychodzi, tylko w Polsce takie cuda....
Taka kara dla mordercy z Kamienia Pomorskiego zadziałałaby wielokrotnie lepiej prewencyjnie na potencjalnych naśladowców, niż miliony wyrzuconych w błoto pieniedzy na walkę z pijakami na drodze i tysiące godzin dyskusji nad prawem naszych p-osłów z Wiejskiej...
Aha czyli chcesz zeby Trynkiewicz wykorzystywał i mordował małe dzieci dalej? Brawo dla Ciebie.
a o czym tu kurcze dyskutować ???!! uśpić dziada i tyle ,wyjdzie i jeśli nawet nie w Piotrkowie to gdzie indziej zrobi TO SAMO !! albo ludzie go pozbawią życia i już ! znałem jednego z chłopców sz.pod nr 8 ...tak na marginesie ludzie nie mają środków do życia,rząd wymyśla głupie przepisy zeby tylko zabrać !! a szma.. 25lat utrzymywali i to nasz cały kraj....
Powiem tak odsiedzial swoj wyrok i zgodnie z prawem powinien opuścić wiezienie a to Państwo zawiniło zmieniajac kare bo dla mnie powinna obowiazywac do dziś kara śmierci.Dla mnie drapieżca który by go dopadł nie powinien ponosić odpowiedzialnosci a wrecz przeciwnie otrzymać nagrode za upolowanie szkodnika.Tylko kara śmierci dla takich zabójców
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!