Nastempnym razem trzeba przyniesć śmieci pod magistrat wkońcu śmieci od 1 są własnością miasta to niech tam zalegają a nie na naszych osiedlach!!!
BRAWO.
Kocham tego kogoś za to co zrobił.
Odpowiedni kubeł na śmieci znalazł sobie :D
JUCO wystawiło pojemniki do segregacji śmieci pod oknami UM (za kioskiem Ruchu), aby było widać , że jest Ok. , a już w blokach PSM po drugiej stronie ulicy nie ma segregacji - tam wzrok Urzędników nie sięga.
O ile mi wiadomo ustawę śmieciową wprowadził rząd a nie Pan Chojniak. Więc ze śmieciami to na Wiejską.
A wszelkie pretensje należy zgłaszać do firmy, która wygrała przetarg. Choć z drugiej strony należy wykazać się odrobiną cierpliwości. Firmy zajmujące się wywożeniem odpadów również dostały wytyczne i dopiero uczą się jak to wszystko dobrze zorganizować. A chyba wszyscy wiemy, jak to z nowymi, wspaniałymi ustawami jest - ktoś coś wymyślił, wpadło mu do kieszeni, a cały naród się zastanawia po co nam to i jak z tym żyć...
Teraz temu co jest najmniej winny podrzucają śmieci i psy na nim wieszają a ja od roku pisałem że ustawa śmieciowa skończy jak inne wspaniałe ustawy w koszu. Nie martwcie się, spokojnie czekajcie wkrótce będzie nowelizacja ustawy śmieciowej. I znowu od Rostowskiego w plecy dostaniemy.
Syf, kiła i mogiła tak wygląda Polska po 01 lipca 2013 r.
W Łodzi dziki sortują śmieci a w niektórych miastach szczury są większe od prosiaków.
A w nosie mam Wasze ustalenia.
No i co mi zrobicie jak nie zapłacę Wam więcej jak do tej pory płaciłem??? Strasburg już czeka???Pierwsze pozwy zaczynają wpływać!!! Nikt mi nie będzie pięścią groził i zmuszał do korzystania z usług byle jakiej firmy.
Kiedyś komuna mi mówiła co jest dobre dla mnie a co jest złe. Dziś Banda Czworga plus Kościół znowu za mnie decydują.
Kiedy wreszcie będę mógł sam o sobie decydować???
My zajmujemy się śmieciami a Tusk z Rostowskim w tym czasie rabują OFE z naszych pieniędzy.
Fajnie to tłumaczą OFE zbyt dużo na nas zarobiły a co oni robią wszystko zabierają nie pozostawiając nawet grosika.
Szokujący billboard w centrum Kielc: "Tusk dziwka Putina"
Tusk z nami, my torbami.
Pamiętaj wróg nie śpi i czyha.
Kim ....Ich.... Sen... Rostowski z radością nas kiwa.
Foto:
A tak wygląda Pięść Tuska i jego Platformy Obywatelskiej.
http://sklave.manifo.com/galeria
Sa ludzie od sprzątania.Ciekawe czy ZIOM jak jest napisane wszędzie śmieci zbiera czy tylko u Pana Prezydenta?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!