metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mailman ~mailman (Gość)24.01.2013 23:57

"Al-Bundy" napisał(a):
A do mnie gazetka nie dotarła, mimo iż nie mieszkam na zadupiu.

Bo to żule spod sklepu roznoszą ewentualnie dzieci a żeby kilometrów nie czesać to trza roznieść jak najbliżej.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)24.01.2013 23:35

A do mnie gazetka nie dotarła, mimo iż nie mieszkam na zadupiu. Jakoś to przeboleję. Ale cena wyprodukowania tego, przyznaję że niesamowita. 27 groszy za sztukę, no, no... Zwykłe ksero A4 jednej strony w kolorze kosztuje przecież dużo więcej. Tylko czemu niektórym dostarczono po kilka egzemplarzy, a innym wcale? Coś zła organizacja. Gdybym dostał, to bym sobie przeczytał. Lubię propagandowe publikacje, zawsze mnie bawią :)

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)24.01.2013 22:53

"login" napisał(a):
login (Gość)9 godzin temu, 13:18
Cytuję:http://naszpiotrkow.blogspot.com/ - mój blog to odpowiedź na tą gazetę.Zdjęcia dziur w drogach i brudnych ścian to Twoja odpowiedź?

Tak, to moja odpowiedź.

00

P51 ~P51 (Gość)24.01.2013 21:33

"czytam-tylko-Fakty" napisał(a):
1) Gazetka od prezydenta jest finansowana ze środków publicznych czyli z pieniędzy piotrkowskich podatników.
2) Gazetka od PIO jest finansowana z pieniędzy prywatnych.
Ot i ta różnica.

Zwisają mi obie.
Ogarnia mnie tylko pusty śmiech na widok zacietrzewienia zwolenników jednych, czy drugich.
Ludzie mają baaardzo krótką pamięć i już nie pamiętają,że kolejne ekipy włodarzy tego umęczonego miasta mają obywateli coraz głębiej w ***. PIO staje na głowie ( może i ma podstawy), aby przejąć władzę. Pewno tak się stanie, bo "power" mają zadziwiający,ale po tym fakcie, za kilka lat-zobaczymy jacy to są "dobrzy".
Ja ze stoickim spokojem stoję sobie na boczku i uśmiecham się z politowaniem ;-P

00

zzz ~zzz (Gość)24.01.2013 20:16

"PROTEST" napisał(a):
a tym bardziej że nie dostałam

nie masz czego zalowac :P ja dostalem i nawet przeczytałem. to normalnie propaganda sukcesu jak w korei polnocnej. piotrkow tam przedstawiony to wspaniały swiat :)

00

ktoś ~ktoś (Gość)24.01.2013 20:02

Z reguły nie czytam komentarzy. Ale teraz się wypowiem. Sam dostałem aż trzy egzemplarze gazetki "PIO" - to też denerwuje, szczególnie jeśli sobie tego nie życzę. Podobnie jak jeżdżące banery "ile to posiłków czy obiadów dla dzieci w szkole ...itd." Szkoda, że nikt nie przelicza ile to obiadów i wyprawek byłoby za pieniądze zapłacone za jeżdżące banery, gazetki i inne akcje - np "hasła na 1 września". Jesteście tacy zamożni, to dajcie te pieniądze dla dzieci, które tego potrzebują a nie wydawajcie na "karty przetargowe" i zagrywki poniżej krytyki. To prawda - "tonący brzytwy się chwyta". Ośmieszacie się sami. A gazetkę informującą co roku mieszkańców co zostało zrobione w mieście to o ile wiem większość miast wydaje i jest to naturalna forma rocznych sprawozdań informacyjnych. I dla wielu komentatorów - trochę KULTURY SŁOWA ...

00

jj ~jj (Gość)24.01.2013 19:56

To może w następnym wydaniu przedstawią szczegóły przetargu i zakupu hali balonowej, złożenia mandatu przez radnego Sebastiana Żerka, opiszą okoliczności wyłączania oświetlenia ulicznego w różnych częściach naszego miasta, a wszystko opatrzą fotografiami stanu nawierzchni naszych ulic.

00

Pomyślcie ~Pomyślcie (Gość)24.01.2013 19:24

Dostałam gazetkę kolejny raz? O Boże! co za problem! Koniec świata! Z całym szacunkiem, ale kampania PIO co raz częściej ociera się o idiotyzm.

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)24.01.2013 19:38

Cytuję:
[/cytat]

cała ta banda nieudaczników w komplecie.

00

sklave sklaveranga24.01.2013 19:53

Zajebiaszcza ta gazeta
a Polonez to wydarzenie roku.
Brzmią zewsząd okrzyki:
"Ach to może ostatni! patrzcie młodzi,
Może ostatni, co tak poloneza wodzi!"
Oto idzie pierwsza para,
żwawy Krzysztof obok Mariana.
A za nim w te pędy
Andrzej i Adam spięty
Bogdan ruszył z pięty.
już tańcują poloneza.
Wielki Kozioł rytm wystukuje
Vincent Kreatywności przytupuje
Jan stoi z boku
wszystkich ma na oku.
Przytupuje, podskakuje
Czy na wodzireja zasługuje.
Jak tu tańczyć w zgodnym rytmie
kiedy Jan tak deliberuje
zgraja rytm i krok fałszuje.
A za nimi idą w ślady
Jola i Wiesław blady
Ela chce to opanować
a Małgosia zaimponować
Ania w ramy to oprawić
Wnet północ wybiła
Biała Dama się pojawiła
Mariana będzie zwodziła?
Wiewiórka z Alfy się podśmiewa
Marek ze złości podskakuje
Czarna Dama kombinuje
Dorotka kalkuluje
Każda para sobie miła,
Każda para urodziwa
jak długo będzie wodziła.
Poloneza czas zacząć
Mości Państwo....
10 07 2012 r.
W 2007 roku na początku kadencji prezydenta Chojniaka byliśmy zadłużeni na 92 mln zł.
Dziś zadłużenie miasta przekroczyło już 200 mln złotych...
La Grande .....
Hulali po polu i pili kakao.
Foto:
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat