metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
guść ~guść (Gość)02.11.2013 07:56

ŻADNA jednokierunkowa,jestem mieszkancem od 43 lat, ulica jest wystarczajaco szeroka by minely sie dwie emzetki czy osobowka ze smieciarka. PROBLEM TKWI w parkujacych po zachodniej stronie ulicy autach. B-36 najprostrzym rozwiazaniem na całej ulicy.
nie rozumiem jednego tylko-powstaly wspolnoty mieszkaniowe,czesc z nich posiada place obecnie niby 'tereny zielone' ktore mozna zaadoptowac w teren rekraacyjny i wstepnie utwardzic by miec gdzie zaparkowac samochodzik ale piniążków szkoda.

00

psina lesina ~psina lesina (Gość)02.11.2013 08:12

Panie Żak,a może wystarczyło by włączyć tą pustą mózgownice i postawić znaki zakazu zatrzymywania się i postoju?

00

czesty bywalec wysokiej ~czesty bywalec wysokiej (Gość)02.11.2013 08:14

zwykłe znaki z zakazem zatrzymywania sie, jeden patrol policji rzeczywiscie wypisujacy mandaty i po problemie...

00

mieszkaniec PT ~mieszkaniec PT (Gość)02.11.2013 08:16

Ludzie,możecie sobie protestować do usranej śmierci,ta władza ma Was w d..ie,nie będzie się liczyć z Waszym zdaniem,zrobi tak ,jak jej będzie najwygodniej.
Ciągle tylko płacz i protesty,a trzeba było ruszyć d..e i iść na referendum,wyrzucić tych pasożytów od koryta,chieliście to macie.

00

broda ~broda (Gość)02.11.2013 08:41

Wszystkie ulice jednokierunkowe, skrzyżowania równorzędne lub mini ronda jak przy Polnej. Zarząd Dróg i Utrzymania Miasta nie ma innych problemów?

Cytuję:
Wszyscy w mieście uważają, że droga prowadząca m.in. do Zespołu Szkolno-Gimnazjalnego nr 1 jest wąska

Kto to są "wszyscy w mieście?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.11.2013 08:43

Cytuję:
Na obecną sytuację narzekają mieszkańcy Łódzkiej, którzy wytykają nam, że autobusy jeżdżą po Wysokiej. Pewnie, że byłoby fajnie, gdyby emzetki podjeżdżały pod każde mieszkanie. Myślę, że niezadowolenie mieszkańców jest bezpodstawne – uspokaja Zbigniew Stankowski.

Znowu pan prezes zabłysnął swoją złotą myślą. A jak tam średnia wieku odmłodzonego taboru MZK? Spadła już poniżej 15 lat?

00

Janusz ~Janusz (Gość)02.11.2013 09:32

Bardzo dobrze! Ja jako mieszkaniec w 100% popieram, jak i większość moich sąsiadów!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)02.11.2013 09:37

"broda" napisał(a):
Kto to są "wszyscy w mieście?

Zarząd Dróg i Utrzymania Miasta :)))

"Janusz" napisał(a):
Bardzo dobrze! Ja jako mieszkaniec w 100% popieram, jak i większość moich sąsiadów!!!

Mniemam ze tam mieszkasz i Twoi sąsiedzi też?

Komentarz był edytowany przez autora: 02.11.2013 09:37

00

ja ona ~ja ona (Gość)02.11.2013 09:50

Zakaz parkowania chcą postawić Ci co mieszkają przy szkole i swoje dzieci prowadzą a nie przywożą. Trzeba wziąć pod uwagę też tych którzy dzieci przywożą bo nie mają innego wyjścia, i to auto gdzieś trzeba zaparkować. Jednokierunkowa jest kompromisem pomiędzy drożnością a możliwością parkowania. Ja mieszkam w mieście, do przystanku mam 10 min. także mieszkańcy Wysokiej też dadzą radę dotrzeć do Łódzkiej.

00

broda ~broda (Gość)02.11.2013 10:02

"ares1" napisał(a):
Mniemam ze tam mieszkasz i Twoi sąsiedzi też?

Raczej jeździ MZK-ą.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat