metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mariya Fnookievichz ~Mariya Fnookievichz (Gość)03.02.2017 21:30

Smejda na smrodzie chce wjechać na fotel Burmistrza?!!! Zero szans!!! Już bym prędzej zagłosowała na kota Kaczora niż na tego pajaca

44

gość 44 ~gość 44 (Gość)03.02.2017 21:41

PSl powinna być zdeleganizowa jest to organizacja nosząca znamiona grupy przestępczej . Spadkobierczyni post komunistycznej ZSL która od lat powojennych trzyma się przy władzy. W naszej gmini opanowali wszystkie instytucje od banku spółdzielczego , straży pożarnej OSP po kgw ,Konwol , Agromel włączenie, czyniąc z nich instytucje prywatno - kolanowe .

60

kitowicz ~kitowicz (Gość)03.02.2017 21:58

Nie ma znaczenia jaka partia swiniarni ma nie być i bez dyskusji .A wlasnie Pan Smejdy na BURMISTRZA

48

zniesmaczona ~zniesmaczona (Gość)03.02.2017 22:39

Myślę że Pan Smejda nie robi tego w imieniu żadnej partii politycznej ani też jako radny czy dla wylansowania swojej osoby. Robi to jako zwykły mieszkaniec Wolborza. Próbuje walczyć dla siebie swoich dzieci i wszystkich innych obywateli. Nikt z Was nie chciałby żyć na codzień obok takiego przedsiębiorstwa. Nie wyobrażam sobie przyszłości w tym miasteczku.

57

Kiedyśżyczliwa # ~Kiedyśżyczliwa # (Gość)04.02.2017 00:14

Pani Mario W. Vel Mariya Fnookievichz wylewa Pani tyle jadu na wszystkich od lewa do prawa, że szkoda czytać. Pod każdym artykułem ma Pani coś do powiedzenia i nigdy nic dobrego.Musi być Pani bardzo zakompleksiona, samotna i musi się Pani bardzo nudzić... a może by tak coś pożytecznego zrobić dla innych.... szkoda mi Pani...

21

Kościelna ~Kościelna (Gość)04.02.2017 06:05

@zniesmaczona, czy nie widzisz, że Smejda za wszelką cenę chce zaistnieć w mediach a przy okazji na "świniach" robi sobie kampanie wyborczą. Bo chodzi mu nie tylko o dobro swojej rodziny i mieszkańców królewskiego miasteczka. Przede wszystkim chodzi mu o to by tyłek usadzić na fotelu Burmistrza. Tylko o to mu chodzi.

72

Ja wsiowa ~Ja wsiowa (Gość)04.02.2017 07:29

Czysta polityka psl Na filmie smejda duczkowski,mirzejewski,krakowiak,gajda itd wszyscy z psl.szefowa oscik zagrzala do boju .Sprawa pierwszy raz duszona była na początku kadencji(zebranie w eolborzu)Jest połowa kadencji wyszła po raz drugi to znaczy że jeszcze wyjdzie na koniec kadencji trzeci raz.Zbiorowa praca partyjna. Krystian szkoda że nie byłeś tak aktywny jak głosowałem za planem zagospodarowania dla Wolbórz po swoją szefową I skonczcie z tą polityka nie oklamujcie mieszkancow

73

Kościelna ~Kościelna (Gość)04.02.2017 08:12

@zniesmaczona, tu o nic nie chodzi tylko o wjazd na fotel Burmistrza. Ale jeszcze nie tym razem!

42

Ryś ~Ryś (Gość)04.02.2017 09:04

Wolborz kiedy ludzie to beton i dlatego nie mogą pojąć ze ktoś może myśleć inaczej Czy się zmieniły

12

Stefan z PiS ~Stefan z PiS (Gość)04.02.2017 10:19

PSL to jest dopiero śmierdząca gnojowica. Prywata i kumoterstwo.

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat