metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga09.01.2013 10:28

Cytuję:
Zima nie odpuszcza.

To zdanie mnie rozbawiło. Mam pytanie. Od kiedy nie odpuszcza bo jak pamiętam zimy nie było od połowy grudnia, była prawie wiosenna pogoda. Ktoś pisze te artykuły skrobiąc co mu ślina na język przyniesie. Stare wytarte frazesy nie mające się nijak do sytuacji. Sekunda zastanowienia i wystarczyło napisać: Zima w końcu wróciła.

00

mcclay mcclayranga09.01.2013 11:12

Czeka nas jednodniowa odwilż. Później wraca mróz, ale nie powinno padać. Śnieg jeszcze da się we znaki i to dość mocno. Ciekawe co wtedy mieszkańcy będą mówić...

00

Kajzer ~Kajzer (Gość)09.01.2013 11:29

Jak mamy nie narzekać na śnieg jak drogi nie odśnieżone i znów Zima zaskoczyła drogowców

00

eeeepppiii ~eeeepppiii (Gość)09.01.2013 11:59

"krzysiek71" napisał(a):
odpowiedź jest prosta,EPI,bo jak stoi znak nakazu jazdy w prawo,to się jedzie w prawo,niektórym z powiatu się wydaje ,że są na swoim polu.

Jak wiesz,nie meldunek czyni człowiek burakiem,życzę zdrowia

00

Paj ~Paj (Gość)09.01.2013 12:00

Bo to ZIOMy sprzątają :)

00

makowiec ~makowiec (Gość)09.01.2013 12:06

A kiedy drogowcy zaskoczą zimę??? w Lipcu??

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)09.01.2013 12:17

"eeeepppiii" napisał(a):
Jak wiesz,nie meldunek czyni człowiek burakiem

owszem zgadza się,i wśród EP zdarzają sie przykłady buractwa i należy to tępić.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)09.01.2013 14:28

Zima zaskoczyła kierowców :) http://stuff.swir.us/2007/01/12/ostra_zima.jpg :)
Osobiście widziałem po 6 rano Ziomków walczących na Sikorskiego, więc dobrych chęci nie można im odebrać:)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

fred ~fred (Gość)09.01.2013 15:40

widać panów redaktorków do pracy nie ciągnie bo nie zamieścili mojego wpisu krytykowac to każdy potrafi

00

1z2z3z4 ~1z2z3z4 (Gość)09.01.2013 16:06

Ludzie zima nie zaskakuje drogowców. Zima raczej Was zaskakuje. Pisałem już kilka razy (dla tych którzy może nie wiedzą) iż mieszkamy w takiej strefie klimatycznej, gdzie zima jest normalnym zjawiskiem. Każdy kierowca musi sobie zdawać sprawę, że simą należy zdjąć nogę z gazu i zmienić styl jazdy.
Faktem jest, że po intensywnych opadach śnieg jakiś czas zalega. Ale faktem jest także, że służby drogowe w miarę możliwości oczyszczają drogi ze śniegu. A jeśli jakiegoś kierowce warunki drogowego (śnieg) przerastają to niech pozostanie w domu bądź skorzysta z komunikacji miejskiej.
Dodam jeszcze, że jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do stanu drogi - może zadzwonić do koordynatora akcji zima i poinformować o tym. Nr. telefonu był dzisiaj podawany w strefieFM

Komentarz był edytowany przez autora: 09.01.2013 16:09

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat