Dobrego zdania o tym panu J.O.nie mam, ma czy miał firmę budowlaną zresztą kto pracował u niego to wie jaki on jest.Więc niech sobie sam PAJACUJE. Ja to mogę protestować Czas na zmiany referendum Sulejówie jest potrzebne i miejsca pracy i obwodnica a nie imprezy i boisko do piłki siatkowej.
Myślałem, że to protest przeciwko burmistrzowi, że kopalnia niezabezpieczona. Na taki bym się wybrał.
Stop awanturnikom! Sulejów potrzebuje pozytywistów a nie gwiazdorów medialno-protestacyjnych.
Ten Pan już kiedyś miał chrapkę na fotel burmistrza.Czyżby następny kandydat?
Z tego co wiem ten gość zorganizował sobie protest sam jednoosobowo bo w podobno wolnym kraju ma do tego prawo . Ma też prawo wyrazić swoje poglądy na temat tego co dzieje się w sprawie Wapienników. Nie twórzcie więc jakiś historii związanych z waszą bujną wyobraźnią, ani nie oczerniajcie gościa. Wszyscy wiemy jak ślimaczą się różne sprawy w Polsce. Wiemy też, że obecny władca Sulejowa nie potrafi przekopać drogi wjazdowej do kopalni, aby ją zabezpieczyć, a tego przecież wymagał się od poprzednika. Najpierw posłuchajmy co ma do przekazania, a oceny zostawcie na później.
No a co może prokuratura jak burmistrz zapomniał o co walczył? I nie mówcie że burmistrz nic nie może w tej sprawie zrobić. Co boi się narazić? Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
W Sulejowie czas awanturników właśnie mija, więc po jaką Anielę to pieniactwo! Żeby ratować dupę nieudolnego gamonia i paru jego popleczników? Dobrze, że zaprosiliście mieszkańców Piotrkowa, bo z Sulejowa mało kto da sie nabrać na kolejną chamską rozróbę.
Hej,baranki dziś w EP będzie Ewka Peron macie więc szansę pożalić się na swego sołtysa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!