Niech 1 jeździ przez Wyzwolenia! Albo tak jak wcześniej jeździła koło mediateki
Żadnych poprawek,jak sie nie podoba to z buta.
A może dla hrabiostwa przystanek pod każdą chałupą ?
Nowa trasa jedynki to totalne nieporozumienie. Ja jeżdżę akurat od drugiej strony, ale to też totalna porażka. Kiedyś jedynka jechała od Szczekanicy cały czas prosto Wojska Polskiego, aż do POW. Obecnie funduje się dodatkową wycieczkę przez Kostromską, Łódzką, Topolową, Wysoką. Oznacza to, że autobus ma do pokonania trasę ponad 10 minutową. W moim przypadku oznacza, to że do pracy nie mam szans żeby zdążyć. Ale nie tylko o mój tyłek tu chodzi. Wcześniej MZKa jechała dalej Wojska Polskiego do Wyzwolenia. Później zmienili jej trase na Skłodowskiej Curie, żeby coś jechało koło Mediateki. Dzięki temu uczniowie Budowlanki czy Ekonomika spokojnie mogli zdążyć na 8.00 do szkoły. Obecnie nie ma szans. MZK ma przystanek przy sądzie a następnie jedzie w kierunku Al. 3 Maja. Uczniowie ww. szkół muszą więc się przesiadać.... Przesiadka plus poranna wycieczka ul. Wysoką powodują, że na 8.00 do szkoły nie zdążą.
Nie rozumiem dlaczego jedynka dostała dodatkowo do obskoczenia trasę trójki. Jest to całkowicie bez sensu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!