metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nicola ~Nicola (Gość)05.04.2022 18:56

Moja desika już się nie może doczekać a brajan ma nową hulajnogę elektryczną

62

a74 ~a74 (Gość)08.04.2022 11:35

...wykonawca powołując się na pandemię chce się wycofać.Setki osób przy tym miało pracować?Mogli założyć maseczki i przyłbice jednocześnie.Przy placu budowy postawić figurkę Św Antoniego M.Swoją droga ciekawe czy ta firma wstrzymała wtedy wszystkie swoje prace.

20

Francesco Camonte ~Francesco Camonte (Gość)06.04.2022 00:40

Szanowne Zgromadzenie! Najpierw to miał być parking po obu stronach Placu Litewskiego. Były to czasy przedwyborcze na prezydenta piotrkowskiego grodu, które to wybory wygrał miłościwie obecnie panujący. Ktoś tam w magistracie dopilnował, żeby słowo ciałem się stało i powstał parking na jednej części Placu Litewskiego. Natomiast drugą jego część piotrkowski magistrat sobie odpuścił (ciekawe z jakiego powodu) i wymyślił, żeby urządzić tam plac zabaw dla dzieci. A że do tej pory nie ma ani parkingu, ani placu zabaw, to jestem pewien, że zgodnie w zasadą," do trzech razy sztuka," jakiś magistracki kmiotek wymyśli jeszcze coś innego. Osobiście proponuję całodobowy sklep alkoholowy, któremu nie będzie groziła upadłość, bo na trunki zawsze są chętni.

52

Kozak ~Kozak (Gość)05.04.2022 19:03

Macie coś do placu liteskiego?!

07

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.04.2022 07:23

Mieszkam tam i widać moje okna. Ja byłam w Biedronce i dlatego mnie nie widać w oknie

42

Rencista ~Rencista (Gość)06.04.2022 07:20

Śmiało zróbcie ten plac z moich podatków

21

XD ~XD (Gość)05.04.2022 16:02

Budżet obywatelski może warto zlikwidować skoro rządzący sobie nic z niego nie robią? Od 3 lat nas olewają - ścieżką rowerowa dookoła Bugaja, plac zabaw na placu Litewskim i plac zabaw dla zwierząt koło DH Merkury. Po co obiecywać coś czego i tak się nie robi. Ludzie odwalają za miasto projekty, a oni i tak ich nie robią. Niech sami od razu wezmą sobie tą kasę zamiast robić podchody

122

Os ~Os (Gość)05.04.2022 20:09

Kolejny budzet obywatelski gdzie oszukano mieszkancow. Nie pierwszy w tym miescie i pewnie nie ostatni

42

Kamcia ~Kamcia (Gość)05.04.2022 19:05

Właśnie tam oblałam egzamin na prawko bo jakiś matołek mi wyszedł na pasy

25

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)05.04.2022 19:04

Są ważniejsze sprawy np scaleniowa

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat