Prezydent funduje jakieś miśki dla pierwszych narodzonych piotrkowian, a później ma ich w nosie. Czy mieszkańcy muszą wszystkie braki w mieście palcem pokazywać?
Niestety kolejny raz z Kaczora wyszło szydło (czyli socjalizm). On wie lepiej co na mojej działce ma rosnąć a co nie. Zresztą nie tylko na mojej - na wszystkich "prywatnych" posesjach w Polsce.
Wreszcie ktoś coś zrobił. Cała reszta potrafi tylko stękać.A urzędasy powołały nowy etat, tym razem pełnomocnika i chyba on najlepiej na tej całej sytuacji wyjdzie, oczywiście finansowo :)
To chyba jest w tej chwili najważniejszy temat dla mieszkańców naszego regionu to znaczy Piotrkowa Trybunalskiego i okolicy
Nawet jeśli to kampania to to jest właśnie ważny temat dla lokalnej społeczności ci co mają dzieci i nie daj Bóg za chorują przekonają się co jest ważne
Nie ma pediatrii w 80 tys. mieście a niektórzy piszą o kampanii wyborczej. Najlepiej siedzieć i patrzeć jak nasz służba marnieje. Brawo Panie Kamilu. Dość apatyczności obywatelskiej
1.11. zamknięcie oddziału pediatrycznego na Rakowskiej i tego samego dnia miał być otwarty na Roosevelta
6.12. na epiotrkow jest wypowiedź Tamilli - staramy się skompletować kadrę...uruchomimy jak najszybciej...
19.01. dyrekcja stoi na stanowisku, że prawdopodobny termin uruchomienia oddziału to kwiecień 2017
To co kadra zebrana? Ludzie oni mieli tyle czasu na remont i adaptację pomieszczeń, a teraz od tego uzależniają otwarcie oddziału??? Kto jest pełnomocnikiem ds. organizacji pediatrii w PZOZ i ile zarabia i jaki ma zakres obowiązków? - Mam nadzieję, że Pani Ola Stańczyk zada te pytania komu trzeba i napisze to na epiotrkow.
Czy Pan Kamil Walczak w ten sposób rozpoczął przedwyborczą kampanię na Prezydenta Miasta P.T. ............ poprę go osobiście w tym, o ile zapewni, że po uzyskaniu nominacji przeprowadzi audyt z ubiegłych trzech kadencji prezydenckich ................
Mieszkańcy powiaty już dawno wiedzą, ze pediatria w szpitalu ruszy w czerwcu tego roku...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!