metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tomasz ~Tomasz (Gość)19.02.2010 18:23

To katastrofa oddac noclegownie w rece panaceum.Skompromitowali sie juz w ksawerowie woli drzewieckiej i dalkowie.A sam zarzad nadaje sie na podopiecznych a nie na zarzadzajacych.Bedzie wielki skandal?

00

Monika ~Monika (Gość)02.03.2010 00:40

Lokalizacja noclegowni na ul.Wroniej jest wręcz skandalem,biorąc pod uwagę ignorancję włodarzy miasta w stosunku do swoich wyborców,kompletne lekceważenie ludzi.To nie jest pierwsza taka postawa w stosunku do mieszkańców ul.Wronia.Jednak tym razem ignorancja decydentów sięga zenitu!
W temacie:nawet ludzie bezdomni,których los tak doświadczył są przerażeni lokalizacją noclegowni w miejscu "zapomnianym przez Boga",za jakiego uważają się decydenci.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)18.03.2010 14:48

Pobożny narazie temat umieszczenia noclegowni na Wroniej odpuścił!Jednak czas przed wyborami odpowiada załatwieniu czegokolwiek bo inaczej było by po temacie!

00

sylwia g 22 ~sylwia g 22 (Gość)24.09.2010 11:55

czytalam wasze wypouiedzi na temat PANACEUM to co sie tam dzieje to koszmar ja sama tam bylam jako 21 letnia dziewczyna czyli rok temu bylam pomiatana przes remka i czarna zawsze wmawiaja ze czlowiek cos bierze a nie jest tak ja przez nich chcialam odebrac sobie zycie ale dzieki ludzia kturzy wemnie wierza nie zrobilam tego wiec nie warto podawac sie !!!!!!!!!!!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)24.09.2010 12:26

"sylwia-g-22" napisał(a):
przez Boga i ludzi.

Koniecznie trzeba tam postawić kościół.Natychmiast:))

00

sylwia.g.22 ~sylwia.g.22 (Gość)26.09.2010 13:56

markpio, ja nie wiem czy to cos da ze sie tam kosciul postawi znam czarna jeszcze jak byla w mojej sytuacj i sie po szafach chowala przed policja , ale ci ludzie co tam mieszkaja to maja szanse stanac na nogi ,ale jest ktos im potszebny taki ze im pomorze i takrze wiara w boga da im sile ja w tych ludzi wierze bo wemnie tesz wierzyli mam nadzieje ze ty tesz w nich wierzysz ??????

00

ojciec ~ojciec (Gość)26.09.2010 16:04

"sylwia.g.22" napisał(a):
markpio, ja nie wiem czy to cos da ze sie tam kosciul postawi znam czarna jeszcze jak byla w mojej sytuacj i sie po szafach chowala przed policja , ale ci ludzie co tam mieszkaja to maja szanse stanac na nogi ,ale jest ktos im potszebny taki ze im pomorze i takrze wiara w boga da im sile ja w tych ludzi wierze bo wemnie tesz wierzyli mam nadzieje ze ty tesz w nich wierzysz ??????

Curko! wruć do domu tensknimy za tobom!

00

sylwia.g.22 ~sylwia.g.22 (Gość)28.09.2010 11:16

ojciec , kim jestes ja nie wruce do domu bo nie mam go , a z reszta ja tera mieszkam w grejs kolo londynu na wyspie i jest mi tudobrze mam prace ,mieszkanie a w polsce mnie nic nie trzyma !

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)28.09.2010 12:23

"MARKPIO" napisał(a):
Koniecznie trzeba tam postawić kościół.Natychmiast:))

Albo dwa do wyboru!Ten drugo to Gości Któregoś tam Dnia!

00

cieciorka cieciorkaranga28.09.2010 21:12

"piotrkowianin" napisał(a):
z całym szacunkiem dla osób bezdomnych, ale lokalizacja noclegowni w samym centrum osiedla mieszkaniowego nie jest najlepszym pomysłem

Tylko, że Australia jest już zajęta :/ A o ile dobrze się orientuję, to w noclegowni nie można przebywać pod wpływem, poza tym "pensjonariuszy" noclegowni raczej na przesiadywanie w pubie stać nie będzie. Może mieszkańcy Wroniej protestują w trosce o dobro mieszkańców noclegowni, bo dotarcie do tego przybytku będzie czasem graniczyło z cudem, dla kogoś kto raczej nie jest zmotoryzowany.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat