Ten wysoki przystojniak w bordowym t-shircie to z Wroniej?
Nagle im się przypomniało, że nie chcą mieszkać w strefie przemysłowej. Hmm? ja myślę, że na starość mają za dużo czasu i za mało atrakcji i to jest główny powód ich protestów. Zamknijcie wszystkie zakłady przemysłowe na wroniej i urząd skarbowy też zlikwidujcie bo przecież tam też ludzie dojeżdżają autami xD
Betoniarnia była pierwsza. Mieszkańcy chcą nas pozbawić pracy na gruszkach
Ja na miejscu właściciela kupiłabym Wam drogie Panie MIOTŁE. Tak żebyście z nudów posprzątały po jego autach, a której się nie chce sprzątać to żeby sobie na nią wsiadła i polatała nad miastem. A nie utrudniacie chłopu prowadzenie firmy.
Pol roku temu podły, zły Chojniak nie chciał się zająć problemem mieszkańców. A teraz? Proszę jaką urocza narracja: betoniarnia była od zawsze, a dla mieszkańców- miotłę i nasadzenia drzew. Ciekawe, kiedy połączycie kropki
Pamiętamy, że w ubiegłej kadencji RM to jacyś radni mieli tę sprawę załatwić. I co ?
Skoro teren osiedla jest od dawna w pobliżu takich zakładów to w czym macie problem
Kolega tam mieszka i jakoś nie mąci, że mu betoniarnia przeszkadza. Głuchy nie jest. Badania okresowe przechodzi. Wiedział że będzie mieszkał koło zakładu, gdy się tam wprowadzał.
Ile radnych było na spotkaniu ? Gdzie ten radny co najgłośniej krzyczy i tak się reklamuje w pomocą ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!